![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Anlasildi ki herkes yataga yatmis
Bir ayigi ben kalmisim sitenin Bir cogu uykuyu yari etmis Bir ahmagi benmisim bu saat in |
Ozanlar sitem eder kimse yok diye,
Söyle be sandalli nerdeyin niye, Ver bakalim ozanlara birer hediye, Belki bagislarlar sucunu senin. |
[QUOTE=kronick;365832][B][COLOR=darkorange]Arif abi gördünmü başıma geleni[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]tv gitti dünde bulaşık makinesi bize beyaz eşyacıya gitmek kaldı sandallı plazma göndersen olmazmı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Plasma gönderem sana hediye, Gümrükte sorarlar söyle ne diye, Adresini bilmem sorsam nereye, Söyle adresini gönerem yarin. |
[QUOTE=karatasli;365874]Anlasildi ki herkes yataga yatmis
Bir ayigi ben kalmisim sitenin Bir cogu uykuyu yari etmis Bir ahmagi benmisim bu saat in[/QUOTE] Iki dörtlük yazip hemen kizarsin, Söyle ozan neden oyun bozarsin, Biz olmasak bile güzel yazarsin, Neden hakaretler eden Ömer`im. |
Bizimki sitem degil sadece konusmak
Dost dostu görmeyince ediyor merak Senin sucun degil burda bulunmamak Bize aldirma istirahatine bak |
[QUOTE=arifcoskun;365851]Çağrı duydum geldim baktım yoksunuz
Yoksa msn' lelere dalıp ta uyudunuz Yazacaktınız madem neden sustunuz Artık beni burada zor bulursunuz :rolleyes: .[/QUOTE] Arif abim söylen kime bu sitem, Sen gidersen burda oluyor matem, Bizi böyle koyup gidersin madem, Bizde sana küstük barismak artik. |
Bir arkadas geldi daldik sohbete,
Kusur etmek olmaz ona hürmete, Dostu icin gireriz bizler zahmete, Bagisla sucumuz var ise eger. |
Kizmakta neymis edepte etmeyiz kusur
Dost bildik seni sensin asil unsur Dostun dosta sitemi haktir Yatip dinlenmek elbet seninde hakkin |
Sohbeti güzeldir bu saatlerin ezelden bilirim
Kim sohbete cagirsa ikilemez gelirim |
Ozandan ozana olmazmis kusur,
Zamanin olursa sende gel buyur, Böyle uzak kalma dostluklar sogur, Burada bir abin vardir unutma. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:23. |
|