![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bakin aa dostlar Sweet de gelmis,
Sivas`in hasreti bagrini delmis, Imzaya ekledigi kirmizi gülmüs, Gül dökün yollara dikensiz olsun. |
iyi geceler herkesciklere
kusura bakmayin yogundum bugün gene yakinda telafi ederiz bu günleri sohbetle anariz gecmiste kalan günleri |
Mesafeler bahane bizi ayirmaz
Bu gavur elde kimse kimseyi kayirmaz Bu bir baslangic ziyaret sayilmaz Al kalemi eline yaz günleri yavas yavas |
Yollarina koca taslar koyarim,
Eskiya olupta seni soyarim, Kapidan girseniz camdan kovarim, Sen bu eve zor girersin Ömer`im. |
[QUOTE=tatli-dilli;365920]iyi geceler herkesciklere
kusura bakmayin yogundum bugün gene yakinda telafi ederiz bu günleri sohbetle anariz gecmiste kalan günleri[/QUOTE] Gecen günün telaffisi olurmu Bülbül gülsüz nefes alirmi Tatli-dillinin sohbetine doyulurmu Sefalar getirdin yanik yüreklere |
[QUOTE=tatli-dilli;365920]iyi geceler herkesciklere
kusura bakmayin yogundum bugün gene yakinda telafi ederiz bu günleri sohbetle anariz gecmiste kalan günleri[/QUOTE] Tatli-dilli gelmis gece yarisi, Gelmeyenlere olsun darisi, Belkide olacak o kral karisi, Dügünde deriz bizler sultanim. |
[QUOTE=sandalli;365924]Yollarina koca taslar koyarim,
Eskiya olupta seni soyarim, Kapidan girseniz camdan kovarim, Sen bu eve zor girersin Ömer`im.[/QUOTE] Sen kapidan kovsan camdan girerim Sen beni kovsan da seni severim Sen gelirsen yollarina gül sererim Al hanceri sapla bagrima yavas yavas |
Böyle laflar edip kandirma beni,
Inan bende cok severim seni, Yoluna sereyim garip bedeni, Basip gir iceri canim kardesim. |
Tutustu cigerim yandi derinden
Hic korkum yoktur senin evinden Sadece korkarim seytanin serrinden Karatas yol alsin yavas yavas |
Giderim dostlar gec oldu vakit,
Calisip kazanip biriksin nakit, Birgün sandalliya olursa nasip, Simdi gidem sonra yine gelirim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:22. |
|