![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Atip tutmak ile asik olunmaz,
Masukun bilmeyen asik mi olur, Aski bilmeyenden medet umulmaz, Asksiz yasayandan asik mi olur. Sandalli söylüyor herkes anlasin, Dibi görülmeyen göle dalmasin, Üstad geldi artik kimse kalmasin, Kacipda gidenden asik mi olur. |
Sandalli geldi de kalmadi kimse,
Bu alemde kral benim sah benim, Benimle atismak yeter herkese, Bu alemde kral benim sah benim. Benim, türküleri sira sira düzleyen, Sevdan ile sevdigini özleyen, Asik gelir diye yolu gözleyen, Bu alemde kral benim sah benim. Bensiz türkülerin tadi olmuyor, Ben gelince kimse burda kalmiyor, Ben deyince kimse dersin almiyor, Bu alemde kral benim sah benim. Dogaclama derim sözüm bilene, Yanimda bir yer var benle gelene, Kapimda aciktir cekip gidene, Bu alemde kral benim sah benim. Saygilarimla |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;330967]Ata ata taş kalmadı meydanda
Marifet boşa atmak değil hep doluya Bir ses duydum ki o da ne ola Meğersem dostlar gelmiş arenaya ;)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Geldik yine buralara Duyurabildikmi dostlara Kimse benimle yarisamaz Söyledigim küpe olsun Asiklara [/COLOR][/I][/B] |
Söyledim söyledim duyan olmadi,
Ben gelince burda kimse kalmadi, Ask deryasi derin herkes dalmadi, Bu alemde Kral benim sah benim. |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;330985]Atip tutmak ile asik olunmaz,
Masukun bilmeyen asik mi olur, Aski bilmeyenden medet umulmaz, Asksiz yasayandan asik mi olur. Sandalli söylüyor herkes anlasin, Dibi görülmeyen göle dalmasin, Üstad geldi artik kimse kalmasin, Kacipda gidenden asik mi olur.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bizi burdan kimse kaciramaz Asik yazilari ile korkutamaz Sen burda daha yenisin, bilmezsin Bizden daha iyi kimse atisamaz. [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;331016]Söyledim söyledim duyan olmadi,
Ben gelince burda kimse kalmadi, Ask deryasi derin herkes dalmadi, Bu alemde Kral benim sah benim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Sandallinin biri gelmis Kendini ASIK zannetmis Kime yazar bilinmez Meger bize seslenirmis [/COLOR][/I][/B] |
-->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;331017][B][I][COLOR="Magenta"]Bizi burdan kimse kaciramaz
Asik yazilari ile korkutamaz Sen burda daha yenisin, bilmezsin Bizden daha iyi kimse atisamaz. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Asik olan asik tehdit eder mi, Dogru derim diye bana kizar mi, Sen yenisin diye sözler söyler mi, Bu alemde kral benim sah benim. |
Sandalli söylüyor, sözüm bilene,
Asikim diyerek kendin övene, Kaptanim ben artik gectim dümene, Bu alemde kral benim sah benim. |
[quote=sandalli;331016]Söyledim söyledim duyan olmadi,
Ben gelince burda kimse kalmadi, Ask deryasi derin herkes dalmadi, Bu alemde Kral benim sah benim.[/quote] Sen iyi söylemezsen kimse anlamaz Gitmek hiç bahane değil olamaz Derya dediğin bizim için ufak bir göl Geçeriz biz okyanusları mazememiz bol:D |
Cevap: -->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;331019]Asik olan asik tehdit eder mi,
Dogru derim diye bana kizar mi, Sen yenisin diye sözler söyler mi, Bu alemde kral benim sah benim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yeniler buralayi cok severmis Bizlerle atismak istermis Gelen gitti bi biz kaldik Herkes kendini bu alemde kral sah zannetmis[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:57. |