![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hosgeldin bre ozanlarin sultani,
Gece gec yatip ta erken kalkani, Unuttun mu söyle garip kankani, Bir selam vermeden gecip gidersin. |
iki dagin arasinda kalmisim be abim
bazen uyku tutmaz acir kalbim bu dünyada olanlari düsününce daralir beynim sana selam vermeden huzur bulurmu hic gönlüm |
Birgün bu ellerde huzur olursa,
Sandalli da gurbet elde kalirsa, Cagirdigim güzel bana gelirse, Sokaklara mum dikerim bilesin. |
dün gece yenilen cig köfteler
icilen onca demli caylar uykumu cok fena kacirdilar bu sabahta dinledigim türküler beni taaa urfaya sürükler dolabimda durur yüzükler yahudi denen yüzsüzler neden hep ezilir gücsüzler aklim almaz yürek sizlar bunlar cok fena tuzaklar |
Acma benim dertlerimi,
Cekemem el herslerini, Verecegiz derslerini, Yahudi denen itlerin. |
acma diyorsun yarami abim
sorarim sana hatirlamadan durabilirmisin vazgecti mi tutumundan zalim insanlar ac ve susuzken sen uyuyabilirmisin |
Agabin girme bu konular biraz agar
Siyaset ozanlari bozar Rabbim onlari kör kuyularda bogar Herkese diliyorum hayirli sabahlar |
Dünya alem durmus alkisliyor
Kimse olanlari durdurmaya kalkismiyor Bu tutum biz müslümanlara hic yakismiyor Ölüm olmadan nicin insanlar barismiyor |
Hakli herzaman gelir galip
Bu yapilanlar bize gelir garip Kan dökülmeden oturulan topraklara Sonra baskalari cikiyor sahip |
Dünyanin umrundami cocuklar ölüyormus
Onlarin tek derdi var gaz neden kesilmis Küfür dedigin nedir hepsi tek millet Müslüman lar uyudugu icindir bu zillet |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |
|