![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Sezen Aksu - Adi bende sakli[/B]
|
[B]Alpay - Eylülde gel[/B]
eylülde gel hu hu hu... |
Naside GökTürk _ Helal olsun . . .
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ümit Yaşar
Ateslerde yanacagim Canlanıyor gözlerimde Yaşananlar ecel gibi Büyüdükçe aşkın bende Yığılır çığ misali Avutmuyor bir tek resim Bitirmiyor hasretini Uykular haramdır bana Duymadan nefesini Doğmuyor sensiz güneşim Sabahlarım hep karanlık Anlıyorum geç de olsa Dönmeyeceksin artık Ateşlerde yanacağım Sensiz deli olacağım Koydun beni bir başıma Nasıl yaşayacağım Kurşun aşkın silahında Vurdun beni en sonunda Kuruyan topraklar gibi Susadım sana Çıldırırım bir anda Aklım başımdan gidiyor Zindanlarda şu yüreğim Senden kurtulamıyor Öyle kolay unutulmak Gönlüme çok zor geliyor Kahretmek istiyorum Bir an dilim susuyor........[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]
İbrahim Tatlıses Su ver leylam Gece gündüz arıyorum, uçan kuştan soruyorum Aşkın ile ateş oldum, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Aşkın ile ateş oldum, aşkın ile ateş oldum Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum Beyaz giydim karelendi, ciğer parem parelendi Deli gönlüm alevlendi, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Deli gönlüm alevlendi, deli gönlüm alevlendi Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum Yar elinden bade içtim, görülmez dertlere düştüm Vallahi ben benden geçtim, su ver laylam yanıyorum Su ver laylam yanıyorum Billahi ben benden geçtim, vallahi ben benden geçtim Su ver laylam yanıyorum, su ver laylam yanıyorum....[/B][/COLOR] |
[B]Ekrem Düzgünoğlu _ Sultanım
Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim [/B] |
[B]Grup Yeniçağ-Azap................[/B]
|
sivas fm-reklamlar
bu ne bea sanki kurtlar vadisini yayınlıyosunuz ikide bir reklam :) |
[B]haberleri dinliyorum [/B] :D:D:D
|
sivas fm-sevgim yüce daglar kadar
|