![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
onun adidir berat
yüzdügü barajdir firat boynuna takiyor hep kravat bulur birgün insallah uygun avrat eger begenmesen bosver kaldir at : )) kelimelermi yanlis anlasilmasin, tamamen espiri dolu bu dizeler... |
sivasin icinde var hamam
git gide genisliyor meydan yakinda olacak sehirimiz tas tamam ama buna gerekiyor biraz daha zaman bilirim üstesinden gelecektir yakinda aydin bakan |
Baglar kurdum bir gülünü dermedim,
Arabalar aldim birgün sürmedim, Nazli yar yüzünü coktan görmedim, Hasret kaldim sana gel gülüm gülüm. |
Bahar açılınca gideriz bizler
Sanki bir bayrak bizim yaylalar Buluruz orada eskiden izler Açar yaprak yaprak bizim yaylalar |
Göğümüz tertemiz turnalar uçar
Çoğu göçmen kuşlar yayladan geçer Envayi çeşitte çiçekler açar Kokar burçak burçak bizim yaylalar |
Ben de ayrı kaldım yandım hallere
Bazen kızıyorum esen yellere Söyleyebilsem vursam tellere Kaldı uzak uzak bizim yaylalar |
Yediği ekmektir içtiği sudur
SivaBURs dertlidir halleri budur Onun da piri Çobanoğlu'dur İnler aşık aşık bizim yaylalar |
hosgeldin derim sana
dörtlüklerinle renk kattin buraya hayirli geceler olsun seninle bagislasin rabbim seni ailene |
[QUOTE=tatli-dilli;366284]hosgeldin derim sana
dörtlüklerinle renk kattin buraya hayirli geceler olsun seninle bagislasin rabbim seni ailene[/QUOTE] Tatlı Diilerini özledim desem Seni yüreğime gizledim desem Kardeşim diyerek gözünü sevsem Soğuk mu kalırdın sen yine bana |
soguk kalmak bir tarafa
kirildi gönlüm bir sayfada ayaz girdi mi araya zaman getirir insallah yine bir araya |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:21. |
|