![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Siyahi;366311]Sivas yildizeli vatanim benim,
Islam Muhammedi elbette dinim, Fazla olmasada eh iste beynim, Annem babam Samet koymus adimi.[/quote] [B][COLOR=darkorange]memnun oldum samet tanıştığıma senin gibi ozanla atıştığıma yeni tanışmanın münasebeti ile vereyim sana bir dilim yaş pasta [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;366312][B][COLOR="DarkOrange"]karlar bi hayli erimiş bulmak güç oldu
yinede kartopu oynamak nasip oldu mangal keyfi ise doyumsuzdu bu keyif karda çay içmekle son buldu [/COLOR][/B][/QUOTE] Ozanlar methiye yazarlar sana Hep neşe getirsin pazarlar sana Değmesin istemem nazarlar sana Ömrün mutlu geçsin olmasın keder |
[B][COLOR=darkorange]allaha şükür marifetliyim
zorluklarla baş etmesini bilirim nitekim mükemmel bir değilim allahın yaratığı kulun biriyim [/COLOR][/B] |
ozanlarda kiriliyor yeni bir rekor
kronick yapiyor pasta üzerine dekor önümüze cikiyor hep iki yol dogru olan sag yanlis olan sol |
[QUOTE=kronick;366315][B][COLOR=darkorange]memnun oldum samet tanıştığıma
senin gibi ozanla atıştığıma yeni tanışmanın münasebeti ile vereyim sana bir dilim yaş pasta [/COLOR][/B][/QUOTE] Görmüsüm pastayi eyledim nazar, Bu pastayi görenler aklini bozar, Pasta ikram eder bu büyük yazar, Allah`im korusun sizi kem gözden. |
birden baglarimi cözdüm
gözlerim kapali sanki kördüm aksam aksam kendimi üzdüm aynada kendimi epeyce süzdüm hadi hayirli geceler... |
[B][COLOR=darkorange]tüm ozanlar anlaşmış bu akşam
övgü üstüne övgü geliyor biraz şımarsam bu gaz bana yeter bi hayli zaman mutlu etsin sizleride yüce mevlam [/COLOR][/B] |
[quote=tatli-dilli;366323]birden baglarimi cözdüm
gözlerim kapali sanki kördüm aksam aksam kendimi üzdüm aynada kendimi epeyce süzdüm hadi hayirli geceler...[/quote] [B][COLOR=darkorange]aynaya bakma çatlatırsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]güzelliğinle herkesi kıskandırrısın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]daha yeni başladık ne diye kaçarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gitme kal desem kalmazmısın ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;366309]Duydum ki bugün yaylaya gittin
Söyle ki hele bir orada nettin Kimleri arkadan karlara ittin Kar bulabildin mi bugün yaylada[/QUOTE] Kara kazanlarim gitti kalaya, Kar icin gitmeyiz bizler yaylaya, Haydi gelin tutun sizde halaya, Cekin halaylari cossun Sivasim. |
[QUOTE=kronick;366327][B][COLOR=darkorange]aynaya bakma çatlatırsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]güzelliğinle herkesi kıskandırrısın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]daha yeni başladık ne diye kaçarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gitme kal desem kalmazmısın ?[/COLOR][/B][/QUOTE] bunu telafi etsek baska bir aksam bugünlük izin versende ciksam giderken pastandan bir dilim alsam isvicreden mersine dualar salsam |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:12. |
|