![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
BİZ GARİPLER ÇEKİYORUZ EZAYI
NE YAPTIKTA HAK ETTİK BU CEZAYI ELİN OĞLU ZAPT EYLEDİ FEZAYI YILDIZDAN GÜNEŞTEN AYDAN NE HABER |
[QUOTE=sandalli;566463]Aşık Aydın bunlar hep senin suçun,
Nerde siyayet var oradan kaçın, Dökülmüş kafanda kalmamış saçın, Anlat hele gardaş tüyden ne haber. :)[/QUOTE] siyahi dostum bir ayak açtı diyarim sıcaktan burda pişti bayan kardeşler neriye kaçtı sitede kalan baydan ne haber |
buradyım abim vallahi bi yere gitmedim siz yazıyosunuz ben okuyorum kele başka bayan gormedim gendimden başka.
|
HASAN CAN BANA YÜKLEME SUÇU
ATIŞMADAN KAÇTI SAYDINMI KAÇI VURGUNCU TALANCIYA VERDİK BİZ BAÇ ı TELLERİM PASLANDI NEY DEN NE HABER |
Ay dediğin bir solukta geçer
Fatura, kira ömürden biçer Ne zaman biter bu çileli keder Maaştan ne haber zamdan ne haber ? |
[QUOTE=aysima58;566467]buradyım abim vallahi bi yere gitmedim siz yazıyosunuz ben okuyorum kele başka bayan gormedim gendimden başka.[/QUOTE]
Bende bayanım.:):):) |
BEN AYDINIM OLDU AKŞAM NAMAZI
GİDEK YARADANA EDEK NİYAZI AMİN DESİN BİZE ŞEHİTLE GAZİ ALLAH tan SÜPHANDAN HAY dan BİR HABER |
[B]Bendeeeeeeeeeee :)[/B]
|
açma şu yaramı kardeşim arif
zam geldi dediler sevndi bu garip sekiz lira zammı görünce oldu muzdarip sendikadan mahkemeden ne haber. |
[QUOTE=arifcoskun;566425]Aşıklar buraya taşınmış yazar
Gönlüm yana yana onları arar Adres değişmiş vermişler karar Dostan ne haber candan ne haber?[/QUOTE] hocalar hocası sen coşkun arif sessiz sakin insan hemide zarif bize geniş bir ayak etsene tarif sizi sormalı senden ne haber |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:58. |