|  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B][COLOR="darkred"]Ya$amLa ölüm Arasindaki O ince cizgide Cambazlık Yapıyorum Bu Aralar...Ayagım Kayınca cigliklar, Düzgün yürüyünce ise alkıslar kopuyor biryerlerden [/COLOR][/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]Hani Bir KeLeßeK Yakalarsın Avcunun İçinde Bakmak Görmek İstersin Yaşıyormu Diye, Ama Avcunu Açsan Kaçacak, Sımsıkı Tutsan Ölecek, İşte Böyle Bir Şey SEVMEK. [/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]Bi aşkı paylaşmak için çok geç bi paylaşıma aşık olmak içinse erken.beni sevda yerimden vurdu yine zaman..Şimdi Sana SöyLenecek Tek CümLe: BENDE SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI.. [/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]Nerede yanlızlık görsem..ucundan alırım bir parça ..sahibine ağır gelmesin diye.. [/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]Ku$ olup ucmak isterken , agac olup kök saliyoruz..[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]SÖZLERİN YÜREGİMİ PARÇALARKEN DUDAKLARIMI KEMİRİRDİM KARŞINDA...[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]SEN GÖRMEZDİN YÜREGİMİN GÖZYAŞLARINI KANIM GİBİ İÇİME DAGILIRKEN.. KARŞINDA SUSTUKLARIMIN NEDENİNİ SEN SONRA ANLAYACAKSIN…[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Bir güzel söz söyleme sanatı varsa, bir de güzel anlama ve dinleme sanatı vardır. [FONT=Maiandra GD][COLOR=black][/COLOR][/FONT] [FONT=Maiandra GD][COLOR=black]Epiktetos[/COLOR][/FONT] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B][I]Her zaman doğru söyle, ne dediğin hatırlamak zorunda kalmazsın.[/I][/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B]  Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim. Goethe[/B][/COLOR] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:33. |