![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER][B]Onur San - Anladim[/B]
gülün olsam soldurursun, kulun olsam öldürürsün...[/CENTER] |
[B]BAŞKAL - ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ ![/B]
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR=darkorange]SELANİK TÜRKÜSÜ
[B][COLOR=darkorange]Çalın davulları çaydan aşaya (Aman)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mezarımı kazın bre dostlar belden aşaya[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Koyun sularımı kazan dolunca (Aman)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Al başımdan bu sevdayı götür yare ver[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Selanik içinde selam okunur (Aman)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Selamın sedası bre dostlar cana dokunur[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Gelin olanlara kına yakılır (Aman)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Al başımdan bu sevdayı götür yare ver[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Selanik Selanik viran olasın (Aman)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Taşını topracını seller alsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sen de benim gibi yarsiz kalasın (Aman)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Al başımdan bu sevdayı götür yare ver [/COLOR][/B] [/COLOR][/B] |
Samanyolu |
Sen kalbimin mehtabısın güneşisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin Yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Uzaklara kaçıversek seninle biz Birgün elbet göze gelir bu sevgimiz Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek.........Berkant söyleyince dahada başka oluyor |
[B]AŞIK SEFAİ - BU HESAPTIR HESAP SORULACAK APO DENİLEN KÖPEKTEN.[/B]
|
[B]Haluk Levent - Haber Saldim Dört Bir Yana[/B]
|
........tarkan - dilli düdük.......
|
selda bağcan-sivasın yollarına
|
Cevap: --->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
s.a Illede Zikrullah Illede Zikrullah yanar o kalbler der ALLAH ALLAH
bu parçayı arıyorum kimin söyledigini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim |
[B]Die Ärzte - Lasse Redn
[COLOR="White"].................[/COLOR][/B] |
Gökhan Özen - ÖLdürür Sevda ..
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - GÜNEŞ BURADADA VAR,TAKİ BATANA KADAR.[/B]
|
^^^^^^^^^hakan peker^^--kadınım^^^^^^
|
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - OĞUL ŞİİR[/B]
Vatan oğul, bayrak oğul, devlet oğul, can oğul Sevmek nedir bunu bilen aşıklara bismillah Bu oğullar sümeyya can analardan doğdular Rabbi esir dileklerden beşiklere bismillah Ad verirken, ilk ezandan ilk duyduğun kelamda Göz ve gönül aydınlatan ışıklara bismillah Emeklerken, diz vurduğun iz vurduğun her yerde Ayaklanıp atladığın eşiklere bismillah Düşte gördüm kanlı başım peygamberin dizinde Ocaklara eşiklere beşiklere bismillah Karamürsel, Kara üzüm gözlü mürsel Soy oğul gündüzbey çanamlı yiğit Bey dağımca bey oğul Gazi battal ülkesinin kara yiğit palası Devlet oğul, mürfet oğul, fidan oğul, toy oğul Anam dedin, babam dedin, atam dedin bayrağa Hem al bayrak oldun işte hem bayrakta al oğul Bağrımdaki kurşunlarla çık peygamber katına Ol mübarek avucun içini birer birer say oğul Bet yüzler kem gözler hor bakarmış vatana Biz tükenip yok olmadan olmaz böyle şey oğul Denilmiştir, Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana Hem sütünden hem kanından hem canından Bu sende ki huy oğul |
[B]oğuz aksaç ---ceylan gözlerine kurban olduğum[/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Muazzes ersoydan bu ne sevgi ah bune ızdırap [/B]
|
...demet akalın- bir anda sevmiştim...
|
cüneyt tek __gıdersen bıgün bu evden...........
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Emrah - Kalbine sormadan gitme sevgilim
Gözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın Kalbine sormadan gitme sevgilim Mutluluk getirmez vefasız yıllar Teselli vermezki baktığın fallar Gurur dağlarından aşılmaz yollar Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın Kalbine sormadan gitme sevgilim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
HEKİMOĞLU...........................
|
mp3 player dinliyorum :D:D:D:D
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - AMİRİM :D
|
Ali BABAHAN.......BENNNNNNN.................................
|
SİVASLI SAFİYE ........GHETTO LOVE
|
türküden dinliyorum
DİYAR.. DİYAR |
rafet el roman - ohne sie (onsuz)
|
HADİSE DELİ OĞLAN.........................
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]
Dertli Divani-Bilesin Zaman herşeyin ilacı kendine gel imanım Boz bulanık akan sular durulacak bilesin Böyle gelmiş böyle gider diye bir şey yok canım Kokuşmuş düzenin çarkı kırılacak bilesin [U]Kötü söz sahibinindir bunu iyi anla bil Bu yol çok çetin bir yoldur bildiğin gibi değil Ne kimseyi aşağıla ne de kimseye eğil Kişi kendi vicdanından sorulacak bilesin[/U] Gel bre Dertli Divani yar olalım yarsıza Bir yerine bin yuh olsun onursuza arsıza Duygu emek sömürene talancıya hırsıza Dur diyecek ulu divan kurulacak bilesin[/CENTER] [/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]FERHAT GÖÇER-Biri Bana Gelsin ........................[/COLOR][/B]
|
-->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=kronick;326152][B][COLOR=darkorange]FERHAT GÖÇER-Biri Bana Gelsin ........................[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]müzik zevkin fena değil:D[/B]............ |
[B][COLOR=darkorange]teşekkür ederim öğretmenim , lütfettiniz ! :)[/COLOR][/B]
|
adem kilic - sen benimsin ben seninim....
|
[B][COLOR="DarkOrange"]DEMET AKALIN -GURURUM
Kalk gururum bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur toparlan gidelim Gel gururum her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim Oooff teslim etme beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni sevmiyorum Kalbime dönüyorum Sevdama ağlıyorum Umrumda değil ki onun Aşk benim sonum [/COLOR][/B] |
metalica - nothing else matters
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Veysel Uluagac - Sivas Caddesi
ahhh özledimmm sivasi yaaa :(((( [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="Green"]Acayip dilde birşeyler dinliyorum, ben bile anlamadım vallahi. :D[/COLOR][/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Veysel Uluagac - Giden Dönmezmis
Giden dönmezmis Kader gülmezmis Azrail ile giden Kesin gelmezmis[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Çalma listem şöyle
Mustafa özarslan--bozatlı hızır Hasret gültekin---derman sendedir Yıldırım budak --yardan çektiklerim Servet kocakaya----zindan Ali kızıltuğ---Ali'm[/B] |
türk halk müzigi radyosu dinliyorum..................
|
[B]Sevda - İçime işlerkeni dinliyorum[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:28. |