![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
ferdi tayfur
Durun ayaklarım, durun Durun duygularım, durun Götürmeyin beni yine Yine meçhule Bırakın kendi gelsin Gelip halini görsün Ne hallere koydu beni Eseriyle övünsün Yol mu kaldı yürümedik Çile mi kaldı çekmedik Bir zalime gönül verdik Sevinemedik |
orhan gencebay
param olmasada beni sevebilir misin? ben açken sen tok gezebilir misin? benden daha güzel ve yakışıklı birisi, beni sana unutturabilir mi? paylaşmanın asaletini, bencilliğin çirkinliğine tercih edebilirmisin? cevap ver,cevap ver. ey gözümün nuru,gönlümün varı. yaradan aşkı için cevap ver. gururuna aldanma, cevap ver,cevap ver cevap ver ki zaman kalsın. sanma sakın bir sen varsın. sen şifasız yaramızsın. cevap ver. sence susmak çaremidir? dilindeki engel nedir? herşey senin elindedir. cevap ver. çırpınırken sen sen diye. ah bir gelsen, gülsen diye. umrumdamı sevsen diye. cevap ver. sevsende, sevmesende. dost desende, demesende. sevmeyi hiç sevmesende. bilmesende bana cevap ver. cevap ver,cevap ver. para belki çok şey amma , herşey para değildir ki. aşktan daha büyük para nedir ki? diyorlar ki mutluluğun sırrı yalnız paradadır, zengin olan daha mutlumudur ki... |
ibrahim tatlıses-saygimiz vardir
bir karinca yuvasini kaybetse o gece yatamam kaygimiz vardir bir yaprak dalindan sararip dusse ezilir yuregim duygumuz vardir ha kutuplarda bir eskimo genci ha afrikada garip bir zenci farketmez ne dili ne rengi madem ki insandir saygimiz vardir insani insandan ayirmam ki bu bizden diyerek kayiramam ki sanmayin sesimi duyuramam ki insaniz insana saygimiz vardir |
mustafa yıldızdogan
Toprak bedenimi sarsa Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirne’den Kars’a Adım adım yürüyene Yesevi'den başlayan yol Hacı Bektaş Yunus kol kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çağlar açtım,çağlar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kıtada ayak izim Üç kıtada dilim sözüm Türk’üm Türk’üm diye sazım Avaz avaz söyleyene Ne Mutlu Türküm Diyene |
hüseyin tatlı-varlıgın yeter
Ben seni çok sevdim Deliler gibi Bu büyük aşk ancak toprakta biter Ne bir selam gönder ne halimi sor Olsun be güzelim varlığın yeter Zorla yaşıyorum senden uzakta Her dem azrail gelip canımı ister Boynumda bir ilmik ecel tuzakta Olsun be güzelim varlığın yeter! Sen mutlu ol başka bir şey istemem Acıyı kederi inan dert etmem Ölüme koşarım beni bekletmem Ölürüm güzelim varlığın yeter |
[B][I]Barış Manço / Dalğr dağlar....[/I][/B]
|
Cevdet Bağca...........................Kırlangıç
|
mor ve ötesi
Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar,kalsam neye yarar Hiç anlatamadım,hiç anlamadılar Herkes neden düşman Herkes neden düşman Unuttuk hepsini, NUH'un nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben başka Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar,kalsam neye yarar Hiç anlatamadım,hiç anlamadılar Bak bu son perde, oyun yok bundan sonra Işık yok hiçbir şey yok yok yok yok Bir derdim var Bir derdim var Bir derdim var Bir derdim var Tutamam içimde Bir derdim var artık tutamam içimde |
gökçe kırgız
Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... |
burak kut
Sonbahari bu belkide askin alismak cok zor, ah bu yalnizlik yalana döndü, kurtulamadik farkinda olmadan sana alistim Sen baska yerde ben baska yerde soluyoruz vay aman baska dünyada baska rüyada yasiyoruz ozaman hayatin kendisi bu hersey varmis icinde yollar ayriliyormus deli gibi sevsen bile |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:02. |
|