![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;367078]Ben asik olmusum saci sariya,
Bali yemem minnet etmem ariya, Masaallah desinler böyle kariya, Dua edin mevlam sizede versin.[/quote] [B][COLOR=darkorange]çiçek çiçek gezer arılar senin aklını almış sarılar sen derdine yan bağla karalar acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;367079][B][COLOR=darkorange]dua eden dillerinize sağlık
2 gündür başım ağrır var bi ağırlık ne tacı tattişkom saç baş dağınık acep ne olacak hallerim benim [/COLOR][/B][/QUOTE] gözlerimle gördüm en son resmini cok da begendim yeni sac kesimini ben anlamam hastalikli halini yeneriz biz ilac ile o zalimi |
Ben sadece selam icin geldim
Herkese selam da verdim Daha uzun kalmak isterdim Sabah beste kalkmak olmsa |
[QUOTE=kronick;367068][B][COLOR=darkorange]iyi akşamlar der selam veririm size[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]neşe ile geldim sohbetinize[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]allah biraz da şifalık verse[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]daha çok yazacam sizlere [/COLOR][/B][/QUOTE] Yüce dagbasinda eksilmez soguk, Burnu akiyormus sesi de boguk, Bulamadi yaylada sicak bir kovuk, Üsütmüs kendini olmus bak hasta. Dilerim Mevla dan güldürsün yüzün, Dinlemek gerekir büyügün sözün, Iyi sarmalisin sen basinla gözün, Terleyip bir güzel iyiles yeniden. |
[quote=karatasli;367083]Ben sadece selam icin geldim
Herkese selam da verdim Daha uzun kalmak isterdim Sabah beste kalkmak olmsa[/quote] [B][COLOR=darkorange]sen beşte kalkarsın bense altıda hemen çayı koyarım ocağa kahvaltı hazırlarım el çabukluğuyla zira oğlumu yetiştirirm okula [/COLOR][/B] |
Müsade alip cikmali
Varip gidip yatmali Bu stresi üstten atmali Sabah erken kalkmali |
bende kalkari altida
atarim kendimi hemen dusun altina hazirlanir giyinir giderim büroya koyulurum haril haril isime |
[QUOTE=kronick;367081][B][COLOR=darkorange]çiçek çiçek gezer arılar
senin aklını almış sarılar sen derdine yan bağla karalar acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Iste hint elinden getirem hekim, Seninle cekeyim neyise derdin, Bir cay yap kendine ic serin serin, Sabaha birseyin kalmaz insaallah. |
[B][COLOR=darkorange]Arif abi neden gelmez buraya
farketmeden düştükmü acep hataya bize pas vermiyor ne oldu ola cahillik ettiysek bakmasa kusura [/COLOR][/B] |
Ben hepinize kolaylik dilerim
Sizleri saygiyla selamlarim Saglik, sihhat ve huzurla Yarin yine görüsmek ümit ederim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:54. |
|