![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][B]Belkis Özener
(Nostalji yayin) Boş Çerçeve Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede.........[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Muazzez Ersoy
Sevemedim Karagözlüm Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar Bilmem nedendir Benim korkum senden değil Kaderimdendir Herkes bana deli diye Gülüp geçiyor Senin aşkın beni karagözlüm Deli ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca........... (Nostalji yayin)[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Bülent Ersoy
Baharı Bekleyen Kumrular Gibi Baharı bekleyen kumrular gibi Sende beni bekle sakın unutma Ellerin havada gözlerin yolda Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma Çınladın durdun kulaklarımda Süzülen yaştın yanaklarımda Bir şarkı oldun dudaklarımda Senin ismini söyledim durdum Bende unutamam geçsede yıllar Seviyorum seni dünyalar kadar Dudaklarımda ismin gözümde yaşlar......... (Nostalji yayin) Bugün hep Nostalji takiliyoruz :)[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B][I]
Sezen Aksu Sen Ağlama Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git, Git acılanma.... Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam........... (Nostalji)[/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B][B]
Esengül Taht Kurmussun kalbime Bırakamam seni ben Yanımdan gidemezsin Seviyorsan benimle Oturup içeceksin Uzaklarda aramam Çünkü sen içimdesin Taht kurmuşsun kalbime En güzel yerimdesin Her an seni canımda Ruhumda duyuyorum Aşkınla sarhoşum ben Çılgınca seviyorum Artık anmak istemem Ayrılığın adını Seninle alabildim Mutluluğun tadını Uzaklarda aramam Çünkü sen içimdesin Taht kurmuşsun kalbime En güzel yerimdesin Ayrılığın yükünü Kaldırıp taşıyamam Dünyaları verseler Ben sensiz yaşayamam.......... (Nostalji :)) [/B][/B][/COLOR] |
[B][I]Dünyanın güzeli de hep benim olsa çirkin,soysuz;yerini kimseler dolduramıyor,beni eller kandıramıyor...
HASAN ERDOĞAN-ERİK GÖZLÜM[/I][/B] |
[COLOR="darkred"][B]Orhan Gencebay
Hatasız kul olmaz Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni Dermansız dert olmaz, dermana sal beni Kaybettim kendimi, ne olur bul beni Yoruldum halim yok, sen gel de al beni. Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni... Bu feryat, bu hasret, öldürür aşk beni Uzaktan olsa da, razıyım sev beni Razıyım sev beni... Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi ? Can demek sen demek, gel de gör bende mi ? Sözümde sitem var, kalpte mi dilde mi ? Tez elden haber ver, o gönlün elde mi ? Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni.......... Nostalji :)[/B][/COLOR] |
[COLOR="black"][B] Sivas Fm ................... seni terkediyorum
ne kadar çok sevsemde ölümüne istesemde bağrıma taş basıyorum seni terkediyorum yokluğunda varlığını özlemem gerekirken varlığında yokluğuna hasret bıraktın bu nasıl paylaşmak bu nasıl hayat kahrımın çilesini ben çekiyorum senin insafsızlığına bu bin feryat hislerim omuzumda ben gidiyorum dönemem dönemem sana ah gücüm yok bir sevda uğruna çok çektim çok elinden dönemem dönemem sana gücüm yok bir sevda uğruna çok çektim çok seni affetmiyorum aldın alacaklarını yaptın yapacaklarını süpürdüm artıklarını seni affetmiyorum yokluğunda varlığını özlemem gerekirken varlığında yokluğuna hasret bıraktın bu nasıl paylaşmak bu nasıl hayat kahrımın çilesini ben çekiyorum senin insafsızlığına bu bin feryat hislerim omuzumda ben gidiyorum dönemem dönemem sana ah gücüm yok bir sevda uğruna çok çektim çok elinden dönemem dönemem sana gücüm yok bir sevda yüzünden çok çektim çok şiir içine dert olacak sana bu son bakışım içine dert olacak hiç bir şey sormayışım içine oturacak vedasız ayrılışım adını kahpe koydum bırak hep öyle kalsın sana son bir sözüm var allahından ve allahından bulasın :(:(:( [/B][/COLOR] |
yonca lodi
Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün perişan can suskun kararsız Çek git diyor şeytan git sessiz sedasız Ve gittiğin zaman sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan dosttan düşmandan Aldım payımı gidiyorum Günahlarımla sevaplarımla Aldım başımı gidiyorum Git gide yüreğime ince bir sızı girse gizli bir ateş beni Yaksada gidiyorum Ben bu hayattan aşktan sevdadan aldım payımı gidiyorum Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum Her duygu yıpranmış her bakış anlamsız Can bıkmış usanmış can çökmüş zamansız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve gittiğin zaman Sanmaki bir kal diyen çıkar ardından Ben bu dünyadan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum Günahlarımla cevaplarımla aldım başımı gidiyorum Git gide yüreğime ince bir sızı girse gizli bir ateş beni Yaksada gidiyorum Ben bu hayattan aşktan sevdadan aldım payımı gidiyorum Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum |
şafak sönmez
KALBINE GIRMENIN BIR YOLU YOKMU ASIGIM VURGUNUM MECBURUM SANA KALBINE GIRMENIN BIR YOLU YOKMU ASIGIM VURGUNUM MECBURUM SANA TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM GÖZLERIM GÖRMÜYOR KULAGIM SAGIR YOKLUGUN AH ICIMDE TAS GIBI AGIR BU DELI HASRETIN BIR SONU YOKMU YALNIZIM MUTSUZUM MECBURUM SANA BU DELI HASRETIN BIR SONU YOKMU YALNIZIM MUTSUZUM MECBURUM SANA TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:11. |
|