![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
mustafa yıldızdoğan
Davul zurna halayım Zevk sefaya dalayım Bu yaşa dek dert çile Bundan sonra balayım. Üstte hava karışmış Ateş suyla barışmış Kalbur üstü tilkiler Bakın kimle yarışmış Çalan dönsün köşeyi İçip kırsın şişeyi Bana sormayın dostlar Ben bilmem hiçbir şeyi Artık kafaya takmam Ortalığı yıksınlar Umurumda mı dünya Kibrit çakıp yaksınlar |
Sanma sen gidince ben hep agladim
Ne yas tuttum nede kara bagladim Bir gercegi gecde olsa anladim Kaderimdir dedim üzülmedimki Üzülmedimki üzülmedimki Ask gülünü sulamadan kuruttum Ben gönlümü sazim ile avuttum Inanki ismini bile unuttum Kaderimdir dedim üzülmedimki Üzülmedimki üzülmedimki Kaderimdir dedim üzülmedimki Ben mechule dogru gidip kosarken Bir yalnizlik benim icin baslarken Sen bu güzel aski hice sayarken Kaderimdir dedim üzülmedimki Üzülmedimki üzülmedimki Kaderimdir dedim üzülmedimki Ask gülünü sulamadan kuruttum Ben gönlümü sazim ile avuttum Inanki ismini bile unuttum Kaderimdir dedim üzülmedimki Üzülmedimki üzülmedimki Kaderimdir dedim üzülmedimki |
murat kekilli
vakti geldi ayrılığın ne yapsak boş kurtulamaz bu sevda bu amansız rüzgardan yüreğimde saklı kalan anılarla gidiyorum bu şehirden sevgilim hoşçakal gözlerindeki yaşı sil canım beni burda bırak git gereksiz artık anlamı yok sözlerin bu aşk gömülmeli oysa senle çokzamanlar paylaşırdık acıları umutları hiç usanmadan yüreğinde saklı kalan anılarla |
bergen
Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hiç Bağlamak bana düşer Bir ömür harab oldu Ağlamak bana düşer Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme |
[COLOR="Green"]SİVAS FM-88.2[/COLOR][COLOR="Olive"]
Sarardım ben sarardım senin için Makam Sarardım ben sarardım senin için sarardım Baş yastıkta göz yolda , her gelene sorardım Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı Kayalardan kayarım , bulamadım ayarım Ben bu dertten ölürsem , kaderime sayarım Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı Armut dalda dal yerde ,bülbül ötmez her yerde Felek bizi ayırdı her birimiz bir yerde Al dağlar , yeşil dağlar , gurbette yarim ağlar Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı Çekti bizi bu ellerin suyu toprağı [/COLOR] |
oğuz aksaç - nem kaldı
|
[COLOR="Green"]Gaye Aksu - Yalan Dünya [/COLOR]
[COLOR="Olive"]ne vefasız bir kalbin var kırmadığın dal kalmadı yerden yere vura vura bedenimde can kalmadı senin olsun yalan dünya ölme yaşa doya doya gücüm yok mutlu olmaya bende hiç cesaret kalmadı çektim elimi hayattan, bıktım böyle yaşamaktan sevip sevip aldanmaktan bende cesaret kalmadı[/COLOR] |
susmadan yürekden kopan feryadım duyururmu sana bilmem birgün sesimi yollara dalarken kara gözlerim getirirmi rüzgar son nefesimi başında yok ise sevda yelleri nereden bilirsin çektiklerimi yanıldım şaşdımda bir aşık oldum kıskandı zalim felek sevdiklerimi bilseydim bu kadar zor olduğunu istemezdim böyle aşkın mutluluğunu ben kendi dünyamda yaşar giderim senin gibi vefasıza gönül vermezdim senin gibi duygusuza hiç kapılmazdım başında yok ise sevda yelleri nereden bilirsin çektiklerimi yanıldım şaşdımda bir aşık oldum kıskandı zalim felek sevdiklerimi FERDİ YATFUR (sevda yelleri )
|
susmadan yürekden kopan feryadım duyururmu sana bilmem birgün sesimi yollara dalarken kara gözlerim getirirmi rüzgar son nefesimi başında yok ise sevda yelleri nereden bilirsin çektiklerimi yanıldım şaşdımda bir aşık oldum kıskandı zalim felek sevdiklerimi bilseydim bu kadar zor olduğunu istemezdim böyle aşkın mutluluğunu ben kendi dünyamda yaşar giderim senin gibi vefasıza gönül vermezdim senin gibi duygusuza hiç kapılmazdım başında yok ise sevda yelleri nereden bilirsin çektiklerimi yanıldım şaşdımda bir aşık oldum kıskandı zalim felek sevdiklerimi FERDİ tayfur (sevda yelleri )
|
sen aşkı ömrünce tanımadıysan sevmek ne demek bilemessin sen bir resme bakıpda ağlamadınsa özlemek ne demek bilemessin sen seni terkederken yıkılmadınsa sevda kurşunuyla vurulmadınsa herşey bitti derken kahrolmadınsa ayrılmak ne demek bilemessin sen. bildiğin yollarda kaybolmadınsa geceye dost diye sığınmadınsa kadehleri kırıp ağlamadınsa yanlızlık ne demek bilemessin seni terk ederken yıkılmadınsa sevda kurşunuyla vurulmadınsa herşey bitti derken kahrolmadınsa ayrılık ne demek bilemezssin sen özlemek ne demek bilemezssin sen FERDİ TAYFUR ( BİLEMEZSİN SEN ) KALPSİZ
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:57. |
|