Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

altuntas58 16.06.2008 18:51

-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]Rekoru kırınca neler olduğunu zamanı gelince anlarsın[/B]

HaYLaZ 16.06.2008 19:02

--->: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=altuntas58;273468][B]Dün akşam cekleri evire cevir nasıl yendik ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE]

[B]Ewet Kardesim.. 2-0 Dan 3-2 Yaptık..
İste Türk Gücü İste Destekk..!!![/B]

altuntas58 16.06.2008 20:17

[B]Bu iş burda bitmedi bizim Türk milli takımı olarak hedeflerimiz var

bu hedefler sizce nelerdir herkes bir şık yazsın [/B]

HaYLaZ 16.06.2008 20:18

--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]Türkiyeyi Tüm Avrupaya Daha İyi Duyurmak..!!![/B]

altuntas58 16.06.2008 20:33

[B]Öcelikle final oynamak isteriz[/B]

altuntas58 19.06.2008 17:54

[B]Arkadaşlar maksat en uzun topic rekorunu kırmak ama bu arada bazı konuları konuşma fırsatımız doğuyor mesela ben hemen her gün sitemizde doğum günü olan arkadaşların doğum gününü tebrik etmek için mesaj yazıyorum fakat siz değerli site arkadaşlarım hiç ilgi duymuyorsunuz ben bu olayı çok yadırgıyorum üyemize gerekli değeri verimiyorsak yazıklar olsun bize çokmu zor doğum günün kutlu olsun demek bu gün bana yarın sana bu olay herkesi bir birine yaklaştırır her gün birilerinin doğum günü oluyor bizim yapacağımız tebrik etmek lütfen bu olaya biraz sıcak bakalım Ayrıca sitemize yeni gelen arkadaşlarımıza bir hoş geldin demekten acizleniyoruz biz sivaslılara hiç yakışmayan bir hareket lütfen bu iki konuya biraz duyarlı olalım şimdiden hepinize teşekkürler[/B]

altuntas58 19.06.2008 18:10

[QUOTE=altuntas58;274873][B]Arkadaşlar maksat en uzun topic rekorunu kırmak ama bu arada bazı konuları konuşma fırsatımız doğuyor mesela ben hemen her gün sitemizde doğum günü olan arkadaşların doğum gününü tebrik etmek için mesaj yazıyorum fakat siz değerli site arkadaşlarım hiç ilgi duymuyorsunuz ben bu olayı çok yadırgıyorum üyemize gerekli değeri verimiyorsak yazıklar olsun bize çokmu zor doğum günün kutlu olsun demek bu gün bana yarın sana bu olay herkesi bir birine yaklaştırır her gün birilerinin doğum günü oluyor bizim yapacağımız tebrik etmek lütfen bu olaya biraz sıcak bakalım Ayrıca sitemize yeni gelen arkadaşlarımıza bir hoş geldin demekten acizleniyoruz biz sivaslılara hiç yakışmayan bir hareket lütfen bu iki konuya biraz duyarlı olalım şimdiden hepinize teşekkürler[/B][/QUOTE]

[B]Bu konu hakkında görüşlerinizi yazarmısınız[/B]

_DuMaN_58 19.06.2008 18:17

[B]Mehmet abi bu konuda çok haklısın. Bende aradabir cevap olarak yazıyorum. Bazende özel msj atıyorum.

Ama yeni üye olan arkadasların tanışma bölümüne 1 konu açmamaları benide çok üzüyor.[/B]

altuntas58 19.06.2008 18:20

[B]Bu konuyu sıcak tutmamız lazım arkadaşlara iyi anlatmalıyız bir tebrik etmek o kadar zor olmamalı[/B]

_DuMaN_58 19.06.2008 18:21

[QUOTE=altuntas58;274901][B]Bu konuyu sıcak tutmamız lazım arkadaşlara iyi anlatmalıyız bir tebrik etmek o kadar zor olmamalı[/B][/QUOTE]

[B]Evet .[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:51.