![]() |
Cevap: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
hergün zamanı okuyorum sağolsun fetullah amcanın çocukları hergün beleş 5 adet kapıya bırakıyorlar , bir bim çalışanı alıyor bir ben birde kuaför kızlar alıyor heralde elbezi niyetine , diğer 2 sinide servis bekleyenler alıyor eğer erken bırakıldıysa yoksa gelen giden çiğniyor arada
bu arada sanayi gold computerin girişindeki en az 90 zaman gazetesinin bedava çarşının girişine bırakıldığını görünce bizim 5 in çok masum olduğuna karar verdim her sabah ama her sabah 5 adet beleş gaste niye niçin kimin için hangi amaçla bırakılır bu yoklukta kim kime bedava gaste verir niyeti nedir ha bu arada cematin son icratı kuzey ırakta kürt özerk bölgesine 3 dilde eğitim yapan okulu açan ilk girişimciler olması çok anlamlı değilmi fetuulahın iki muradından biri türkiyeyi bölmek birincisi ikincisi ise şeriat devleti kurmak |
Cevap: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
CUMHURİYET NERENİN SERMAYESİ.....
|
[QUOTE=abircan;322691]hergün zamanı okuyorum sağolsun fetullah amcanın çocukları hergün beleş 5 adet kapıya bırakıyorlar , bir bim çalışanı alıyor bir ben birde kuaför kızlar alıyor heralde elbezi niyetine , diğer 2 sinide servis bekleyenler alıyor eğer erken bırakıldıysa yoksa gelen giden çiğniyor arada
bu arada sanayi gold computerin girişindeki en az 90 zaman gazetesinin bedava çarşının girişine bırakıldığını görünce bizim 5 in çok masum olduğuna karar verdim her sabah ama her sabah 5 adet beleş gaste niye niçin kimin için hangi amaçla bırakılır bu yoklukta kim kime bedava gaste verir niyeti nedir ha bu arada cematin son icratı kuzey ırakta kürt özerk bölgesine 3 dilde eğitim yapan okulu açan ilk girişimciler olması çok anlamlı değilmi fetuulahın iki muradından biri türkiyeyi bölmek birincisi ikincisi ise şeriat devleti kurmak[/QUOTE] EGERKİ BU ULKEDE AYAKTA KALABİLİYOSAN O LAF UZATTIGIN GUZEL İNSANLARIN DUALARI SAYESİNDE AYAKTASIN BUNU UNUTMA... |
p.o istasyonlarında hergun radıkal ve mıllıyet dagıtıyolar neden acaba.... SOYLEDIGIN SEYLERI ONCE SAFINDA BULUNDUGUN KISILER YAPMASINKI İNANDIRICI OLASIN ... ABİRCAN
|
-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Şu anTürkiyenin 3. büyük gazetesi Vatan niye listede yok anlamadım. İnsanların paket bile sarmadığı gazeteler listede var. Ama Vatan Gazetesi yok. Ben sıkı bir Vatan okuruyum.(Başbakan duymasın. Hani bu gazeteleri okumayın diyordu ya. Onun için) Gerçeklerle yüz yüze gelmek istiyorsanız Vatan Gazetesi okuyun.. (Siyasi görüşünüz ne olursa olsun)Paket sarmak içinse ne okursanız okuyun farketmez.
|
bu güzel şanlı 58. sayfanın son mesajını yazmakla guru duyuyorum, tarih 3 beş yılda yazılmaz sevgili yiğidolar herşey zamanla ortaya çıkar sahte zaman gazetesiyle değil o çok sevdiğiniz deyimle, abd vatandaşı fetonun beleş gastelerinin tüm çarpıtmalarına rağmen bu millet medeniyet yolunda ilerleyecektir,
okuduklarımızın çoğu paçavra en çok satanıda en az satanıda buna o çok toz kondurmadığınız gastede aman aman pek matah bişey değil, onun bunun goygoyuna gelmeyin ne a doğanın nede feto ve teranelerinin |
Cevap: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
[quote=eda_58;321133]genelde sözcüyü okuyoruz.Emin Çölaşan olayından sonra.bence her gazete de biraz taraf var zaten.gazetelerdende belli oluyor taraflar.[/quote]
Bencede şuan takip edilmesi gereken gazete Sözcü, Kim olursa olsun herşeyi tam açıklığıyla yazıyor, yorumluyor halka gerçek bilgileri sunuyor.Artık Sizinde bir Sözcü'nüz olsun:D |
[QUOTE=HaKaaN;323597]p.o istasyonlarında hergun radıkal ve mıllıyet dagıtıyolar neden acaba.... SOYLEDIGIN SEYLERI ONCE SAFINDA BULUNDUGUN KISILER YAPMASINKI İNANDIRICI OLASIN ... ABİRCAN[/QUOTE]
çekilişle hacca umreye gönderenleri gördükçe onlara birşey diyemeyecek haldeyim haakkaaannnncığım |
-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
[B]Reklam panosu oldu bu başlık iyice.:)[/B]
[B]Afiş yapıştırmak yasaktır.[/B] |
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Bende de bir (ORTADOĞU ABONESİYİM) Magazin hiç yok ama haberler muhteşem.Seviyeli saygılı yorumlar.Herkese tavsiye ederimm.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:52. |