![]() |
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=ceylankimya;253678][CENTER][B]Bu nasıl? :)[/B]
[CENTER][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/6375/bs081021411210037qh2.jpg[/IMG][/CENTER][/CENTER][/QUOTE] Ha gayret az kaldı asıl küreklere kara göründü biraz daha netleşti orda biri var sanırım ceylankimya'yı gördüm sandım .......:rolleyes: |
-->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=fertelliyim;253697]Ha gayret az kaldı asıl küreklere kara göründü biraz daha netleşti orda biri var sanırım ceylankimya'yı gördüm sandım .......:rolleyes:[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]:)Ancak bu kadar valla:) [/COLOR] Denedim bu kadar oldu...[/B] |
--->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=ceylankimya;253710][B][COLOR="Blue"]:)Ancak bu kadar valla:) [/COLOR]
Denedim bu kadar oldu...[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]neyse artik idare ederiz bizde ne yapalim[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]eeee hani baska resim yokmuuuuuu [/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
sıra sende ya sweet hanım hadi artık eklede şu resmini monitörü değiştirmeden önce :)
|
PROFİLİMDE Kİ RESİM BANA AİT BAŞKAYA DA GEREK YOK ZATEN :)
|
[QUOTE=kangallim;254571]PROFİLİMDE Kİ RESİM BANA AİT BAŞKAYA DA GEREK YOK ZATEN :)[/QUOTE]
hepsı bu kadrmı ama ben resmın devamını bekLıyorum:) |
[QUOTE=fatoş_yvz;254574]hepsı bu kadrmı ama ben resmın devamını bekLıyorum:)[/QUOTE]
cıkkk olmas yeter bu gaddaniiii :) |
-->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
resim isteyenler niye kendi resimlerini koymazlarki?
|
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=aozdemir;254580]resim isteyenler niye kendi resimlerini koymazlarki?[/QUOTE]
EVET ÇOK DOĞRU BİR YAKLAŞIM :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:53. |