![]() |
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[COLOR="DarkRed"][B]
Aşk, sabırdır Saygıdır Keşiftir Anlaşmaktır İnceliktir Korumaktır Sorumluluktur Mizahtır Teslimiyettir Gerçektir Neşedir Mutluluktur Sıcaklıktır Tazeliktir Sarılmaktır Şanstır Saftır Öze götürendir Derler..... [/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Purple"]DUYMAK VE HİSSETMEK İÇİN ÖNCE YÜREK LAZIM
ŞÖYLE YÜREKLİ BİR SEVDA... BAKIŞIYLA, DURUŞUYLA ,NEFES ALIŞIYLA.. SEVDASINI ANLATABİLEN GÖRMESEDE GÖZLERİ ,TUTMASADA ELLERİ. ŞÖYLE YÜREKLİ BİR SEVDA YETER BANA.[/COLOR][/B] |
"Nokta kadar çıkar için virgül gibi eğilme"
|
[B]Mesnevide Hz. Mevlana derki;[/B]
Aşk, tıpkı Elif gibidir isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele size gelmez. O her şeyin içindedir, hiçbir şeyde görünmez… |
[B]İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
[QUOTE]Montaigne[/QUOTE][/B] |
[IMG]http://img58.imageshack.us/img58/3203/sivassporkadrosuns4.jpg[/IMG][/URL]
[B]Bir SİVASSPORLU 50 fenerli 100 beşiktaşlı, 200 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir[/B] |
[B]Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi[/B]
|
[B][COLOR="Purple"]Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.[/COLOR][/B]
|
[B]Türk töresinin bir diğer şartı da haddini bilmektir. Haddim bilmek... Ne kendinizi dev aynasında göreceksiniz. Herkese yukarıdan bakacaksınız, ne de kendinizi aşağıdan göreceksiniz, aşağıdan bakacaksınız.
....................................................BAŞBUĞ'DAN ÖZLÜ SÖZLER[/B] |
-Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne bilsin Bana AŞKtan Söz Etme Sevmek Kim Sen Kimsin
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:58. |