![]() |
Cevap: GÜNAYDIN
[QUOTE=gönül3458;406652]GUNAYDIN YORGUN INSALAR GUNAYDIN GUZEL INSALAR YAŞLİ VE GENÇ INSALAR
GUNAYDIN BAK NE GUZELDE UYUYORLAR . GUNAYDIN UYANIN ÖĞLEN OLDU :D[/QUOTE] [B][I]Günaydınlarrrrr Çok haklısın gönül hala uyuyoruz çok yorgun gözüküyor bu hafta site sakinleri tabi bende dahil :)[/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Canim HaZanim ben yorgun degil Yogunum canim.:)
2 gün sonra 2 Kina var bizim burada, Cuma ve Cumartesi. Ben biraz katkim olsun diye pogaca yapiyorum. Kiz evine :) Pazar günüde Kermes var.orayada kek börek yapacagim. bana kolay gelsin:D [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;406669][B][COLOR="DarkRed"]Canim HaZanim ben yorgun degil Yogunum canim.:)
2 gün sonra 2 Kina var bizim burada, Cuma ve Cumartesi. Ben biraz katkim olsun diye pogaca yapiyorum. Kiz evine :) Pazar günüde Kermes var.orayada kek börek yapacagim. bana kolay gelsin:D [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]ALLAH tamamına erdirsin Kardelencim sen en iyisin bilirsin ama bizde isteriz poğaça :) sana kolay gelsin fazlada yorup ta kendini; bizi burada sessiz sedasız bırakma.[/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;406669][B][COLOR="DarkRed"]Canim HaZanim ben yorgun degil Yogunum canim.:)
2 gün sonra 2 Kina var bizim burada, Cuma ve Cumartesi. Ben biraz katkim olsun diye pogaca yapiyorum. Kiz evine :) Pazar günüde Kermes var.orayada kek börek yapacagim. bana kolay gelsin:D [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sitemizde olduğu gibi özel hayatınızda çok aktifsiniz tebrikler [/B] |
[B][COLOR="DarkRed"][QUOTE=altuntas58;406702][B]Sitemizde olduğu gibi özel hayatınızda çok aktifsiniz tebrikler [/B][/QUOTE]
Fazla aktif degilim ama yardim etmeyi seviyorum komsu ve arkadaslarima :) Yuva kuranin tatli telaslari olur ya bende onlara kendimce minicik bir katkida bulunuyorum.Onlar hepimizin Cocuklari. Bizler gurbetciyiz ya en yakinin ailemiz en yakin komsularimiz. Pogacalar bitti:D [/COLOR][/B] |
Cevap: Iyi geceler
[B]Arkadaşlar hepinize iyi geceler[/B]
|
iyi geceler ,
|
İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN ...
|
[B][I][CENTER][COLOR="Purple"]Dostlara Günaydın
Sevgiye sevgi katmak için Yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara, çalışanlara, koşanlara, emekleyenlere günaydın. Gülenlere, ağlayanlara, somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar. [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]ah hazan sende olmasan bu konu gündeme gelmeyecek
Günaydın sitemizin güzel insanları[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:34. |