![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="Blue"]Hosgeldin gardas Yigidoturan,
Avcidir kekligi gözünden vuran, Allah kabul etsin okursun Kuran, Bagislasin Mevlam seni yavruna.[/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]hoşbulduk gardaşım yiğit sandallım gurbet elde kime yanam halim bilirim memleket gözünde tüter inşallah kavuşursun sağ salim[/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"][B]hoşbulduk gardaşım yiğit sandallım
gurbet elde kime yanam halim bilirim memleket gözünde tüter inşallah kavuşursun sağ salim[/B][/COLOR][/QUOTE] Severim yigidi bir de güzeli, Nam saldik gurbete ezel ezeli, Yigidolar gurbet elde gezeli, Yedi düel yigidi gördü sizinle. |
[B][COLOR="Blue"]Isleri tıkır yolunda
Altın saat var kolunda Her gün gecer görmez misin Deri cantatasir elinde.[/COLOR][/B] |
[quote=tatli-dilli;367826]Hosgeldiniz a dostlar
sizi görünce yüregim cosar mutluluk ile nese ile kosar nasilsiniz bu aksam diye sorar[/quote] Hoşbulduk tatlı dilli ozan nasılsın Coşsun gönüller bendini aşsın Mutlu olsun herkes selamın alsın Aramıza katılmış yeni ozanlara merhaba . |
[quote=HaZaN;367827][B][I]Arif abim çalmış dertl dertli.[/I][/B]
[I][B]Özlemişim Sivası' mı olmuşum deli.[/B][/I] [I][B]Prisan olmuş HaZaN ın hali,[/B][/I] [I][B]İnsan sevdiklerini untmamalı.[/B][/I] [/quote] BizBizede çalınır güzel türküler Sivas'ım içimde olur ezgiler Hazan bacımda gemiş bizi dinler Unutulmasın bütün sevenler . |
Zengin zügürdün vasfin eyleyim
Zügürt nere varsa han da bulamaz Zengine baklava börek cekilir Zügürt arpa dari nan da bulamaz Zenginin yoluna cikarlar karsi Aralikta kalir zügürdün basi Zenginler giyerler kutnu kumasi Zügürt bacagina don da bulamaz Zenginin yoluna olurlar türap Zügürt nere varsa her isi harap Zenginler giyerler kundura corap Zügürt ayagina gön de bulamaz Zenginin faytonu daglardan asar Zügürt düz ovada yolundan sasar Zenginin helvasi bal ile piser Zügürt herlesine un da bulamaz Zenginin iki üc kat olur dami Gece sule vermez zügürdün mumu Kizilirmak gibi zenginin demi Zügürt damarinda kan da bulamaz Zengin nere varsa irahat olur Zügürdün her isi kabahat olur Zenginin kefeni dokuz kat olur Zügürt kefenine yen de bulamaz RUHSAT bu güftari yazar bitirir Zügürdün vasfini yazar bitirir Zengin zemheride terler oturur Zügürt agustosta gün de bulamaz. |
[B][QUOTE=sandalli;367784]Hosgeldin ozanim getirdin sefa,
Umarim cekmezsin ömrünce cefa, Birgün yasarsan büyük bir sevda, Insaallah bulursun sende dengini.[/QUOTE] İnşallah bulurum dengimi Sevda yüceltir benim benliğimi Gel gör ki neylesin bu cilveliği Aman eyleme bu densizliği...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]selamlar eder aranıza girerim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]klavyemle yarenlik ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bugün iyiceyim halime şükrederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sizlerde olmasanız ben ne ederim?[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]hasta düştüm soran olmadı
selam verdim alan olmadı meydan kara kedileremi kaldı benim burda dostlarım vardı [/COLOR][/B] |
Asure yapmis dün dagitmis ele,
Mevlam saglik versin dagitan ele, Eger birgün yolum düserse o ele, Bende isterim asure bil bunu bunu. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:18. |
|