![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bir mektup gönderdim sözleri düzgün,
Yazarken agladim yüregim üzgün, Belki de kardesim gurbette süzgün, Ozanin hasiydin kardes [COLOR="Red"]sivaBurs[/COLOR]. |
Arif abi gidip elinden tutsan,
[COLOR="red"]SivaBus[/COLOR]u alipta buraya gelsen, Elinde bir tane kalem versen, Yazsak su site destan yeniden. |
[B][COLOR=darkorange]biriniz aşure istemiş benden
biriniz demişki görmezlikten gelen yahu nedir sizdeki bu sitem yüreğim geniştir hepinize yetem [/COLOR][/B] |
iyi geceler arkadaşlar
|
[B][COLOR=darkorange]sandallı bana bir şiir yzmış
adeta bana latife yapmış beni yere göğe sığdıramamış allah sarısına kavuştursa olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Ah olada gercek dosta ah ola,
Var hint eline padisah ola, Arif abim bu siteye sah ola, Emir verip [B]sivaBurs[/B]`u getirse. |
[quote=tumtel;367994]iyi geceler arkadaşlar[/quote]
[B][COLOR=darkorange]tumtel abim buraya gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş mani yazmaya klavyesi yetmemiş biraz daha gayret etse olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;367996][B][COLOR=darkorange]sandallı bana bir şiir yzmış
adeta bana latife yapmış beni yere göğe sığdıramamış allah sarısına kavuştursa olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Sariya kavusmak bir nasip isi, Degerin vermeli ehline kisi, Eline alipta ayrica sisi, Kazak ören bacim sen degilmisin. ( o özelligini unuttum) |
[quote=sandalli;367989]Ozanlar dilinizi arimi soktu,
Kalbime saplanan bir oktu, Onun üstüne hickimse yoktu, [COLOR=red]SivaBurs [/COLOR]gitmis, gelmez geriye.[/quote] Bir arı geçti az evvel burdan Teget geçti vallahi Allahtan Özlemişin dostunu Hasan Çağırsak geri gelmez mi dersin ? . |
Haydi gelin dostlar el ele verek,
Gidip [B]sivaBurs[/B]un kapisin varak. Tutupta elinden selama durak, Cekipte buraya alsak olmaz mi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:31. |
|