![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][B]Ali Tekin Türe
Ölüm Ölüm Öldüm Burda... Ölüm Ölüm Öldüm Burda {Şiir} Ne Bir Mektup Ne Bir Selam Bir Başıma Kaldım Burda Yok Halimi Gelip Soran Ölüm Ölüm Öldüm Burda Duvarlarda Konuşmuyor Dertlerimi Bölüşmüyor Zalim Kullar Zalim Kullar Gülüşüyor Ölüm Ölüm Öldüm Burda Ölüm Ölüm Öldüm Burda Ne Bir Mektup Ne Bir Selam Bir Başıma Kaldım Burda Yok Halimi Gelip Soran Ölüm Ölüm Öldüm Burda Yok Halimi Gelip Soran Ölüm Ölüm Öldüm Burda Duvarlarda Konuşmuyor Dertlerimi Bölüşmüyor Duvarlarda Konuşmuyor Dertlerimi Bölüşmüyor Zalim Kullar Gülüşüyor Ayy Ayy Ölüm Ölüm Öldüm Burda Duvarlarda Konuşmuyor Ölüm Ölüm Öldüm Burda {Şiir} Bayram Olur Seyran Olur Hepsi Bana Haram Olur Sayılı Gün Sayılı Gün Gitmez Durur Ölüm Ölüm Öldüm Burda Bilmiyorum Nasıl Etsem Başımı Alıp Nasıl Gitsem Kurtulurum Ölüp Gitsem Ölüm Ölüm Öldüm Burda Ölüm Ölüm Öldüm Burda Bayram Olur Seyran Olur Hepsi Bana Haram Olur Sayılı Gün Bitmez Durur Ölüm Ölüm Öldüm Burda Sayılı Gün Bitmez Durur Ölüm Ölüm Öldüm Burda Duvarlarda Konuşmuyor Dertlerimi Bölüşmüyor Duvarlarda Konuşmuyor Dertlerimi Bölüşmüyor Zalim Kullar Gülüşüyor Ölüm Ölüm Öldüm Burda Duvarlarda Konuşmuyor Ölüm Ölüm Öldüm Burda..... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/6775/cid045c01c5ec8309403180fx2.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR] |
[COLOR="Green"]sivas fm-ankaralı namık[/COLOR]
[COLOR="Olive"]Koynumda besledim tam on üç sene Çıngıraklı yılan çıktı sevdiğim Ne yılana benzer ne de çıyana Çıngıraklı yılan çıktı sevdiğim Yüzüme püskürttü zehir sarısı Canımı sızlattı gece yarısı Yanında halt etmiş eşek arısı Çıngıraklı yılan çıktı sevdiğim Her gece koynumda uyuttum onu Hemen hemen hergün avuttum onu Söyle Devran Baba ne oldu sonu Çıngıraklı yılan çıktı sevdiğim[/COLOR] |
[COLOR="Green"]sivas fm-ibrahim bala[/COLOR]
[COLOR="Olive"]Siyah saçım dolam dolam Boynunda kurbanın olam Eğer başka yâr seversen Bu ellerde nasıl duram Sivas'ın yollarına Çıkayım doğlarına Bırak ben beni vuram Ölüm gitmez zoruma Selvi boylum salın da gel Bir bakışın ömre bedel İkimizi ayırdılar Kör olası zalim kader Sivas'ın yollarına Çıkayım dağlarına Bırak ben beni vuram Ölüm gitmez zoruma[/COLOR] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B][I]SaqoPa KajMéR-----------VaSiYeT.....!!!!!!![/I][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ibrahim Tatlises
Agri dagin eteginde Ağrı dağın eteğinde Uçan güvercin olsam Türkü olsam dillerde Diyar diyar dolansam Başımdaki sevdayı Karlı dağlara mı yansam Bu bendeki aşk değil cano cano Söyle bana nere gidem Oy ben nidem nasıl edem Başım alıp nere gidem Bu bendeki aşk değil cano cano Söyle bana nere gidem Sen orada ben buda başım yine belalarda Koyma beni buralarda cano cano Söyle bana nere gidem Başındaki sevdayı...[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Murat Kurşun
Iyi Varsın Ben aşkımı yana yana söyleyemedim Yüreğimden yüreğine dinletemedim Kara sevda gizlenir mi söyle sevdiğim Paylaşamazsam seninle çürür bedenim Paylaşamazsam seninle çürür bedenim Nakarat: Benim canım sevgilim İyiki varsın Allahım benden alsın, ömrüne katsın Bu garip canımdan daha da cansın Bende sonradan değil doğuştan varsın Benim canım sevgilim İyiki varsın Allahım benden alsın, ömrüne katsın Bu garip canımdan daha da cansın Bende sonradan değil doğuştan varsın Ben aşkımı yana yana söyleyemedim Yüreğimden yüreğine dinletemedim Kara sevda gizlenir mi söyle sevdiğim Paylaşamazsam seninle çürür bedenim Paylaşamazsam seninle çürür bedenim Nakarat: Benim canım sevgilim İyiki varsın Allahım benden alsın, ömrüne katsın Bu garip canımdan daha da cansın Bende sonradan değil doğuştan varsın Benim canım sevgilim İyiki varsın Allahım benden alsın, ömrüne katsın Bu garip canımdan daha da cansın Bende sonradan değil doğuştan varsın........... [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Zeki Müren
Sorma Gün ağarınca boynum bükülür dalarım uzaklara gönlüm sıkılır sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş kor kor ateşler yanıyor içimde aşkı beni kül ediyor...[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Celik
ATAM Parlayan bir sabah yine başlıyor Günümüz aydın olsun, şenliğimiz var Masmavi gözleri bize gülüyor Yüceler yücesi önderimiz var Biz sana doymayız, ömürlerce sevsek de Hayran olsak sana, her gün çiçek dersek de Öyle birleşmişiz ki her an gönlümüzdesin Az gelir, uğruna canlar versek de Armagan ettiğin bu vatan bizim Bağımız bostanımız bülbülümüz var Minnetle haykıran çağlayan bizim Şükranla sallanan sümbülümüz var Ne mutlu, ne mutlu "TÜRK"üm diyene Ayımız, yıldızımız, bayrağımız var Anliyiz şanlıyız atam seninle Destanlar yazdıran toprağımız var.........[/B][/COLOR] |
[COLOR="Green"]murat göğebakan[/COLOR]
[COLOR="Olive"]Aşk duasına çıktım Sevenler ayrılmasın diye Yalvardım yakardım allahıma Sevenleri ayırma diye Sen yoktun ağlarken ben Sen yoktun gözyaşlarım selken Sen yoktun yoklugun açıyken Sen yoktun sultanım ben ölürken Ey sevgili yanan yüregimi bir kez olsun bilebilseydin Ey sevgili senin için akan gözyaları görebilseydin Ey sevgili senin için yazdıgım aşk dolu sözlerini duyabilseydin Geceyi kaplayan sensizligin için bir umut olup gelebilseydin Ey sevgili inanki inan varlıgımın diregi sensizligin gözyaşı çaresizligin yangını Ve inanki inan sen yoktun sen yoktun inanki sen yoktun[/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B][URL=http://img90.imageshack.us/my.php?image=vedams3ib0.jpg][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/9441/vedams3ib0.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img90/vedams3ib0.jpg/1/][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/vedams3ib0.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL] Seni Çok Seviyorum bir parçanı bırakıyorum dokunduğun heryerde parmak izilerim gibisin sevdiğim ellerinde yaprak yaprak döküldüğüm ilmek ilmek söküldüğüm düğüm düğüm çözüldüğüm seni çok seviyorum umut umut sarıldığım çocuk çocuk darıldığım fidan fidan kırıldığım seni çok seviyorum gitme desen ölüyorum sende hep kalıyorum gözlerin güze dönmüş bakışınla kuruyorum yaprak yaprak döküldüğüm ilmek ilmek söküldüğüm düğüm düğüm çözüldüğüm seni çok seviyorum umut umut sarıldığım çocuk çocuk darıldığım fidan fidan kırıldığım seni çok seviyorum..... Kıvırcık Ali [/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:53. |
|