![]() |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B]Ben geldım Rüzgar uyuşukya ancak...:D[/B]
|
geldim gönlüm gelecek
|
[B]Geldim geldim ben ısrarla Madımak58 i cagırdım ,gerçi sen agır abisin forum oyunları seni bozar ama sen genede gel dedım bakalım gelecekmi?[/B]
|
arif abi gelir
|
ben geldim ebrulum gelebilirmi
|
[QUOTE=gönlüm58;539577][B]Geldim geldim ben ısrarla Madımak58 i cagırdım ,gerçi sen agır abisin forum oyunları seni bozar ama sen genede gel dedım bakalım gelecekmi?[/B][/QUOTE]
[B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Aman Tanrım,adımı forum oyunlarındada mı görecektim :)[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Şöyle bir kolaçan edeyim dedim forumu,oyunları yine üst sıralarda görünce bir bakayım dedim,biri beni çağırmış meğer :) Bu işler bizi bozar,[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Arif abi,gel de beni buradan kurtar :D[/COLOR][/SIZE][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;539584][B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Aman Tanrım,adımı forum oyunlarındada mı görecektim :)[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Şöyle bir kolaçan edeyim dedim forumu,oyunları yine üst sıralarda görünce bir bakayım dedim,biri beni çağırmış meğer :) Bu işler bizi bozar,[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Arif abi,gel de beni buradan kurtar :D[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/QUOTE] Teşkilatı aldım geldim bu bir kurtarma operasyonudur eller havaya koş madımak bu taraftan koşşşş :D |
[B]Burda saat gecenin 3:30 uykusu olmayan biri gelir benim gibi[/B]
|
Aha da ben geldim Ömer abi....
belki de hiç aklından geçip tahmin bile etmiyordun. beni gördükten sonra da benden sonra sen yazacaksın buraya ben eminim.. hayırlı geceler. |
[B]OO hosgeldin Ismail kardesimm... inanki hic tahmin etmiyordum[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:06. |