![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]hakan baklavadan aldık tatlıyı [/B]
[B]yakın iken ırak ettik arayı [/B] [B]yine düşürdün aklıma sılayı [/B] [B]beklerim gelmezki izin ayı[/B] |
[QUOTE=kronick;368041][B][COLOR=darkorange]tavuğu yedik kolayı içtik[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]masadan kalkıpda koltuğa dizildik kahveler içip türkü söyledik üstüne baklava yesek olmaz mı ? [/COLOR][/B][/QUOTE] Yesek baklavayi icsek caylari, Yillari devirsek gecse aylari, Uzayinca cocuklarin boylari, Orada nisani yapsak olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]yine gecenin yarısı oldu[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]gözlerim uykuyla iyice doldu aklım da gönlümde sizlerle dolu ben gidiyorum artık kronick yolcu [/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;368048]Yesek baklavayi icsek caylari,
Yillari devirsek gecse aylari, Uzayinca cocuklarin boylari, Orada nisani yapsak olmaz mi.[/quote] [B][COLOR=darkorange]inşallah ikisi olur aynı boyda[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]huyu denk olsun onun huyuyla[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]geliriz o zaman nişan bavuluyla[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]düğün burda olsun bahar sonuna [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]SANA İYİ GECELER İYİ UYKULAR
BU GARİP YİNE BURDA SABAHLAR [/COLOR][/B]:D |
Herkese dilerim iyi geceler,
Gidenler gider gelir niceler, Dilimde düglenip kalir heceler, Gidin güle güle gelin yeniden. |
[B][I]Hepinize dilerim hayırlı Cumalar,
Sitemiz şenlensin gelsin ozanlar. Canı sıkılanlar gelsin buraya takılsınlar SivaBurs gelmemiş bundandır bu telaşlar, [/I][/B] |
[quote=HaZaN;368128][B][I]Hepinize dilerim hayırlı Cumalar,[/I][/B]
[I][B]Sitemiz şenlensin gelsin ozanlar.[/B][/I] [I][B]Canı sıkılanlar gelsin buraya takılsınlar[/B][/I] [I][B]SivaBurs gelmemiş neden bu telaşlar,[/B][/I] [/quote] Herkesin ollsun Cuması mübarek Vakit gelsin yine toplanak gelek Bazen de çalıp söyleyip gülsek Tüm dostlar davetlimizdir desek . |
Gölün kenarinda sallanir suna,
Kizdimda hanima getirdim kuma, Günlerin icinde en güzel cuma, Hayirli cumalar dilerim size. |
Istedim ki size selam edeyim,
Sizin gibi dostu nerde göreyim, Müsade edinde simdi gideyim, Sonra gelip yine sohbet edelim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:16. |
|