![]() |
Cevap: --->: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=burcum;304607][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]ismini yazmakta en zorlandığımsın :D[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE]
[B]Nereye yazıyorsun :D :D Gelecekten umutlu olanısın...[/B] |
-->: Cevap: --->: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=GuNaY;304608][B]Nereye yazıyorsun :D :D
Gelecekten umutlu olanısın...[/B][/QUOTE] Valla bende merak ettim:D nereye yaziyorsun ? :D Osman abide öve öve bitiremedigim abimdir |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
sende en gezginsin o zaman hee .........
|
--->: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[quote=burcum;304607][FONT=Comic Sans MS][B][CENTER][COLOR=magenta]ismini yazmakta en zorlandığımsın :D[/COLOR][/CENTER]
[/B][/FONT][/quote] [B][COLOR=darkorange]ben merak etmiyorum da size noluyor ki bak şimdi merak ettim benim ismimi nereye yazıyorsu n ????[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;304613][B][COLOR=darkorange]ben merak etmiyorum da size noluyor ki bak şimdi merak ettim benim ismimi nereye yazıyorsu n ????[/COLOR][/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]ben onu size yazmamıştım... ben onu tracymcy için yazmıştım... demekki aynı anda yazdık bak yazarken bile zorlandım formda yani nereye yazıcam :D[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[B][COLOR=darkorange]sen bu forumun Günay'ın dediği gibi gece girenisin ve bunun yanı sıra çok çabuk çevrimdışı olanısın :D[/COLOR][/B]
|
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
sen bu formun en sulususun??????????????????
|
--->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[quote=ötükenindelisi;304620]sen bu formun en sulususun??????????????????[/quote]
[B][COLOR=darkorange]ne demek istediğini gayet iyi anladım ama yanlış kelime seçmişsin sende bu forumun en kaba sısın [/COLOR][/B] |
--->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=kronick;304621][B][COLOR=darkorange]ne demek istediğini gayet iyi anladım ama yanlış kelime seçmişsin sende bu forumun en kaba sısın [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]Sen bu forumun en hamarat üyesisin....[/I][/B] |
Cevap: --->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=kronick;304621][B][COLOR=darkorange]ne demek istediğini gayet iyi anladım ama yanlış kelime seçmişsin sende bu forumun en kaba sısın [/COLOR][/B][/QUOTE]
kusura bakma yanlış anladın resimde su ğördüm ondan ben yeniyim kaba deyilim kimseyi tanımıyom yeni katıldım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:05. |