|  | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) bu konuya cevap yazmayana çalın sopayı :D | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) BU KONUYA CEVAp yazmayan gırıp olsun........................ | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan yağmur yağdığını görmesin. | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) bu konuya cevap yazmayan sümüklü olsun.. | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) BU KONUYA CEVAP YAZMAYANI ESEK ARISI KOVALASIN | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) bu konuyu okuyupta yazmayan derin yere düşsün. | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) bu konuyu okuyupta yazmayan dondurma yiyemesin | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) kaptan çok boğazlısın heralde baksana hep bana rap mena olur mu :D bu konuya yorum yapmayanı ayağından asılsın... | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) [QUOTE=seva;296950]kaptan çok boğazlısın heralde baksana hep bana rap mena olur mu :D bu konuya yorum yapmayanı ayağından asılsın...[/QUOTE] CAN BOĞAZDAN GELİR.... :D :D Bu konuyu okuyupta cevap yazmayanın cep telefonu bozulsun | 
| 
 --->: Bu konuyu okuyupta cevap yazmayan ......... :):):) haha benim cebim yok seninde pc çöksün :D | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:42. |