![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Geç olmuş vakit dolmuş
Yatma vaktim gelmişte haberim yokmuş Benden bu kadar sayın ozanlar Kovalasın sizi şanlı yiğideler....[/B] |
Sivaburs kardesim güzel yazarsin
Bu sözleri kendinmi düzersin Söyle bana hangi devrin ozanisin Merakimi bagisla, affet beni |
[QUOTE=karatasli;368394]Sivaburs kardesim güzel yazarsin
Bu sözleri kendinmi düzersin Söyle bana hangi devrin ozanisin Merakimi bagisla, affet beni[/QUOTE] Affetmek Rabbime mahsustur gardaş Ozanlık yolundayım ben yavaş yavaş Sandallı abim de olursa yoldaş Çalar söyleriz işte biz garip garip |
[B][COLOR=darkorange]bugün kimse havasında değil
uykunuzmu geldi vakit geç değil artık tatile girdik bana sorun değil bugün sabahlayalım desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Sen gercek ozansinda biz mi tanimadik
Kitabin ciktida habermi almadik Eger öyleyse cokta ayip ettik Merakimi bagisla, affet beni |
Koyuna çaldım kınayı
Kınalı koyun dediler Eşeğe vurdum sopayı Kırıldı boyun dediler Toprağa saldım çapayı Çoraktır bitmez dediler Keserle yardım çırayı Sobası tütmez dediler Çarşıdan aldım kumaşı Dikişi tutmaz dediler Bankadan çektim maaşı Bereket katmaz dediler Sözleri hiç bitmedi Dediler hep dediler Yaptıkları yetmedi Başımın etini yediler |
[QUOTE=karatasli;368397]Sen gercek ozansinda biz mi tanimadik
Kitabin ciktida habermi almadik Eger öyleyse cokta ayip ettik Merakimi bagisla, affet beni[/QUOTE] Bu sözlerinde sezerim kinaye Dökülürse sözler yazar klavye Akıl mı öğretirsin sen bu deliye Merakın ilerlemesin sınırını koy |
[B][COLOR=darkorange]sivaburs olmuş felaket tellalı
sözleri hep sitemle dolu bulamamış vefalı dostlarını aslında mutluluk en çok onun hakkı [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;368402][B][COLOR=darkorange]sivaburs olmuş felaket tellalı
sözleri hep sitemle dolu bulamamış vefalı dostlarını aslında mutluluk en çok onun hakkı [/COLOR][/B][/QUOTE] Teşekkür ederim Kronick bacım Almayı unuttum efkar ilacım Aslında bir sıcak cana muhtacım Senin hayatın da hep mutlu geçsin |
[QUOTE=sivaBURs;368401]Bu sözlerinde sezerim kinaye
Dökülürse sözler yazar klavye Akıl mı öğretirsin sen bu deliye Merakın ilerlemesin sınırını koy[/QUOTE] Yanlis anladin kinaye yok sözümde Kimseyi arkadan vurmak yok özümde Ne ozanlik ne sairlik yok gözümde Merakimi bagisla, affet beni |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:15. |
|