![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]İbrahim Erkal / Sen bana lazımsın...[/I][/B]
|
[COLOR="black"][B] Gülden KaraBöcek-- Seni BuLdum Yaaa [/B][/COLOR]
|
hatice-doyamıyorum:(:(:(:(
|
[COLOR="Black"][B][I] Gülden Karaböcek Aglıyorsam yaşıyorum [/I][/B][/COLOR]
bakarsan anlarsın gözlerime sen eğer ağliyorsam yasiyorum ben bu benim kaderim dogdugum gunden dertliyim inleyen bir keman gibi mutluluk gönlüme bir düsman gibi hayatım aglatan bir roman gibi eğer aglıyorsam yasiyorum ben eger aglıyorsam yasiyorum ben en aci dertleri attim icime ümitsiz askımı gömdüm kalbime caresiz aglarım kendi halime bilki aglıyorsam yasiyorum ben |
cansever-aldanma çocuksu mahzun yüzüne:(
|
MUSTAFA YILDIZDOGAN PAŞAM
[COLOR="Olive"]Kalemsin yar kalemsin Tig gibisin kalemsin Düsmanlarim kudursun Fethettigim kalemsin Çikarim yar çikarim Mahpus ne ki çikarim Gamzen mezarim olsun Sen gülünce çikarim Elmasi yar elmasi Yanagi al elmasi Tenine degen yigit N’etsin altin elmasi [/COLOR] |
EROL EVGİN
[COLOR="Olive"]bende bu cehennem gibi yurek olmasa bende deli ruzgar gibi hasret olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa bende bitip tukenmeyen umut olmasa ferhatin daglari delen sabri olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa gonlumde bu dinmek bilmez sizi olmasa gozlerimde gozlerinin izi olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa aahh. bu hayat cekilmez aahh. bu hayat cekilmez sen olmasan canim aaahh. bu cile cekilmez[/COLOR] |
[B]kafamı dinliyorum............[/B]
|
[B]Güler Duman / Özlem Özdil : Demedimmi Gönül Sana, Her Çiçeğin Balı Olmaz.[/B]
|
[B][I]Murat Başaran / Sana Ölürümmmm ....[/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:57. |
|