![]() |
|
Cevap: Güzel Sözler
[COLOR=black]Ben olsam ah ben olsam
O dağlarda ben olsam O yollarda ben olsam Oralarda ben olsam Sokaklara sevgi yazardım Acılara son yazardım ben olsam. [/COLOR] |
Yüzü Güzele Kırk Günde Doyarsın, Huyu Güzele Kırk Yılda Doyamazsın..!
|
Kapı Kapandığında Diğeri Açılır; Ama Biz Genellikle Kapanan Kapıya Öyle Uzun Süre Pişmanlıkla Bakarız ki, Hangi Kapının Açıldığını Fark Edemeyiz..!
|
AѕLα DσğRυ Zαмαηdα DσğRυ İηѕαη Çıкмαz Kαrşιmα ..! Yα Zαмαη YαηLışтιR..Yα dα İηѕαη...
|
Bir gün bana soracaksın ,ben mi yoksa hayatımı daha çok seviyorsun diye.hayatı diyecem.Küsüp gideceksin ama hiç bir zaman bilmiyeceksin benim hayatım sensin.
|
[B][I][COLOR="Sienna"]Alemi alem yapan 3 5 cakalsa,krallik bize yakismaz.....[/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Sienna"]Aciz insan sikayet eder,basit insan iftira eder sende bunlardan birisin.......[/COLOR][/I][/B]
|
Birini gerçekten unutmanın tek yoLu;daha çok önemsiyeceğin birini buLmaktır!!!
|
[B][I][COLOR="Sienna"]Beni sevecek kadar deliysen,hak edecek kadar mertsen,yalan söylemeyecek kadar serefliysen ben de ugruna ölecek kadar yürekliyim......[/COLOR][/I][/B]
|
Zor severm ama cok severm..gerekrse oLebıLrm..hakedene değerni verrm uğruna dağları deLerm ama yanLısını gorursm tarihe gömerm...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:18. |
|