![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Beni Unutamazsın MUAZZEZ ERSOY
Beni unutamazsın, Geceler azap olur geçer, Ayrılığın üstünden belki çok zaman geçer, Ellerin ellerimi arar bulamazsın, Şunu söylüyeyim sana Beni Unutamazsın... Hep ağlarken yalnız ağlarsın, Sığınacak , sarılacak bir ben ararsın, Yaptıklarına çok pişman olacaksın, Beni artık arasan da bulamazsın, Sen Beni Asla Unutamazsın... Gülmek istersin için kan ağlar gülemezsin, Bir başkasını sevmek istersin, Gözlerim gelir aklına kimseyi sevemezsin, Pişman olup geri dönmek istersin, Bana yaptıkların gelir aklına, Son sözlerim gelir aklına, Geriye dönemezsin, Dönsen bile seni deli gibi seveni bulamazsın, Ama Asla Beni Unutamazsın... Aklına ben gelirim yüreğin sızlar, Aklına şarkımız gelir gözlerin ağlar, Silinir mi sanıyorsun o hatıralar, Bir daha beni asla bulamazsın, Sen bu İsyankar Aşığı UNUTAMAZSIN...[/B] |
[COLOR="darkred"][B]Lale Devri
Sibel Can Cok gec kalmisiz canim, Vakit bu Vakit degil. Eski Radyolar gibi, Catiya saklanmis Ask. Öyle Sanmisiz canim, artik Ölümsüz degil. Leyla ile Mecnun gibi, coktan Masal olmus Ask. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Cok gec kalmisiz canim, Vakit bu Vakit degil. Eski Radyolar gibi, Catiya saklanmis Ask. Öyle Sanmisiz canim, artik Ölümsüz degil. Leyla ile Mecnun gibi, coktan Masal olmus Ask. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. [/B][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL] Kivircik Ali Bir selam sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun..... ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun. benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun.......... Bikmiyacagim bu sarkidan galiba :([/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ay Balam
Yavuz Bingöl KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?[/B][/COLOR] |
[B]Murat Boz - Sallana Sallana[/B]
Gönlüm usandi sana zar zor dayandim tabi bende üzüldüm ama yandiysa yandim |
[COLOR="Red"]Sevda Değil - Zülfü Livaneli[/COLOR]
[B]Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir Güzelliğin gerçek değil Pencerem kör kapım kitli Bu bendeki seyir değil[/B] |
[B]Murat Boz - Hatun yikilir[/B] :D
|
[B]Nil Karaibrahimgil - Seviyorum sevmiyorum[/B]
|
[B]Murat Boz - Para Yok[/B]
gece gece bendeki nese ne böyle :) |
[B]Oguz Aksaç - Adıyaman
Adıyaman yolu yaman Vay vay yavrucağım Aman aman yavrucağım Dön gel dayanamam Sesimi duy ver elini Kalk gidek dağlara Tütün kokan ovalara Dön gel dayanamam Adıyaman yolu duman Vay vay yavrucağım Tay tay yavrucağım Dön gel dayanamam Gözlerin nereye bakar Gör gör yavrucağım Sana neler alacağım Dön gel dayanama[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:38. |
|