![]() |
Cevap: aLttaki BenimLe ...................... Yapmaya GeLir Misin ?
tabiiki gelirim biletler benden olsun bari neyse ...................altaki sende bana patlami misir alin mi ???
|
ok mısırda benden olsun altaki üye benimle kardeşlere çıkmaya varmısın?
|
[QUOTE=sevgim 58;378631]tabiiki gelirim biletler benden olsun bari neyse ...................altaki sende bana patlami misir alin mi ???[/QUOTE]
çok isterim ama sivasta olmadığım için ğelemem alttaki üye benimle hafta sonunda boğazda balık tutmaya ğelirmisin |
çok isterdim ama istanbulda olmadığım için gelemem:)
altaki üye benimle sivasın macına gelinnmi |
[QUOTE=ebubekir çakmak;378712]çok isterdim ama istanbulda olmadığım için gelemem:)
altaki üye benimle sivasın macına gelinnmi[/QUOTE] sivas macı eşki sehirde ğelirim alttaki üye benle ivedik 2 filmine sinemaya ğelirmisin |
[QUOTE=figen-58;378714]sivas macı eşki sehirde ğelirim
alttaki üye benle ivedik 2 filmine sinemaya ğelirmisin[/QUOTE] tabi canım bi kere gittim ama senın için bikes daha gideriz:D aLtakı bana yardıma gelsn kdv geLiyo çaLışmam Lazım:confused::rolleyes: |
[QUOTE=fatoş_yvz;378728]tabi canım bi kere gittim ama senın için bikes daha gideriz:D
aLtakı bana yardıma gelsn kdv geLiyo çaLışmam Lazım:confused::rolleyes:[/QUOTE] gelsin değil gelirmisin :rolleyes: sonra hem kdv gelmiş daha ben neden gelim :D alttaki boş ver bunları piyerloti tepesine gidiyorum gelirmisin :confused: tteklif var ısrar yok :D |
[QUOTE=barikat58;378793]gelsin değil gelirmisin :rolleyes: sonra hem kdv gelmiş daha ben neden gelim :D alttaki boş ver bunları piyerloti tepesine gidiyorum gelirmisin :confused: tteklif var ısrar yok :D[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]geLsin noLcak sanane:D geLmesende oLurmusun gibi oLmuş bu:D aLtaki arkşm geLiRmisin yagmurda doLaşmaya[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=fatoş_yvz;378796][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]geLsin noLcak sanane:D geLmesende oLurmusun gibi oLmuş bu:D aLtaki arkşm geLiRmisin yagmurda doLaşmaya[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Seninle yagmurda dolaşmakmı allah etmesin sen beni yagmur suyunda bogarsın eksik olsun:))) alttaki benimle köye gelirmisin |
[QUOTE=HaKaaN;378803]Seninle yagmurda dolaşmakmı allah etmesin sen beni yagmur suyunda bogarsın eksik olsun:))) alttaki benimle köye gelirmisin[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]hiç öyLe bi nıyetım yoktu ama şu dk dan itibaren vaR:D geLmem ne işim var senınLe köyde hııhhhh aLtakı SeN geLiRmisiN [/FONT]........... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11. |