![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
KARA SEVDAM..........................................
|
MUSTAFA KÜÇÜK DİNLİYORUM
KÖSEDAĞI DERLER BÜYÜK MANZARA BİR YANI SUŞEHRİ BİR YANI ZARA............... |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]CeZa-Bu RaP MuhaReBe.....................[/I][/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ceza - mürekkep doldurdum......
|
[COLOR="Red"][/COLOR]ÖZLEM ÖZDİL ŞU METRİSİN ÖNÜ............
|
--->: -->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=TracyMcGrady58;328141]Ceza - mürekkep doldurdum......[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]GöZlErİmE InaNaMıy0Rum:D[/COLOR] GuLNaZ-DuVaRlArDa K0NusMuY0r...[/CENTER][/I][/B] |
baris Akarsu-Islak Islak
grup 94 - kara gözlüm |
Ceza - Yerli Plaka
Sagopa Kajmer - Makeli Balo Nefret - Istanbul Ceza - Aci biber Fuat feat cilekes - gözalti Killa Hakan feat Ayaz Kalpli - Kinder des Blocks [CENTER][COLOR="Red"]Turkish Rap Underground[/COLOR][/CENTER] |
OSMAN ÖZTUNÇ - USTA ŞİİR .............
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ERcan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Osman Öztunç - Bir elimde 14'lü bir elimde güller var.[/B]
|
[QUOTE=Sweetgirl;328505][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ERcan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]cok sevdim bunu [/COLOR][/CENTER][/I] [RIGHT][COLOR="White"]..........................[/COLOR][/RIGHT][/B] |
Geceyi sana yazdım
ONUR AKIN ........................................ offf offff :) |
[B]Aşırı yorgunluğun üzerine mal mal monitöre bakarak,kafamı dinliyorum.
Bu şekilde kafa dinleyen tek insanım bunun da farkındayım.:)[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bozuk plak devam ediyor
ERcan Demirel seviyorum SENI anla ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben bugün bu sarkiya doyamiyorummm
ERcan Demirel seviyorum SENI anla ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
muharrem TEMİZ
GİZLENDİ ......................... |
[B]Hasret gültekin---Paramparça Dünyam Benim
[/B] |
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa [COLOR="black"]doyamiyom ben bu sarkiya bende bagimlilik yapti[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
ibrahim erkal - tutkunum tutkun :D
|
[COLOR="DarkOrchid"][B]Mehmet Emin Ay [/B][/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞU DİVANE GÖNLÜM [/B][/COLOR]
|
[B]BERTUĞ CEMİL
YAĞMUR YAĞMUR[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bende halen
Ercan Demirel Seviyorum seni ANLA diyor yazik cocuga yaaa sunun sevdigine söyleyin :) Ercan seni seviyormus diyin :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][B][U][COLOR="Blue"]ATILLA KAYA ( SENI VERSINLER ELLERE ) ^^^^[/COLOR][/U][/B][/B]
|
--->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=Sweetgirl;328814][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ERcan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa [COLOR="black"]doyamiyom ben bu sarkiya bende bagimlilik yapti[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] bende aynısını dinliyorum.................... |
[B]HAKKI BULUT - NASIL ELVEDA DEMİŞİM[/B]
|
Abdurrahman Önül & Sedat Ucar - Gururlanma Insanoglu
|
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa [COLOR="black"]doyamiyom ben bu sarkiya bende bagimlilik yapti[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]Bu sabah güneş doğmuyor ----FUNDA ARAR[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR=darkorange]İHTİMAL----Gece Yolcuları -----------------[/COLOR][/B]
|
İBRAHİM ERKAL -TUTKUNUM TUTKUNNNNNNNNNNNN
|
[B][I][U][COLOR="DeepSkyBlue"]GURKAN^^ (SANA SÖZ VERDIM )^^[/COLOR][/U][/I][/B]
|
BÜLENT SERTTAŞ - NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
[B][I][U][COLOR="DarkSlateGray"]TANYELI (SALLA GITSIN )^^^^............//////^^^^[/COLOR][/U][/I][/B]
|
[B]YURTSEVEN KARDEŞLER - YANDI HA YANDI[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Red"][B][I]İsTanBuL AttaCk-İsTanBuL qEcéLeRi.........[/I][/B][/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - LEYLİ GÜZEL[/B]
|
[B]Gökhan Özen - Vah Vah
[COLOR="White"]...............................[/COLOR][/B] |
şuan için bir radyo dinliyorum...
|
[B]Eko Fresh ft Azra - Dünya Dönüyor[/B]