![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=yiğidoturan;368500][B][COLOR=magenta]sabahı şerifiniz hayırlı olsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]mutluluk bereket evinize dolsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=magenta]bütün islam alemi huzur bulsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=magenta]tüm güzellikler sizinle olsun [/COLOR][/B][/quote] Günaydın dostlar mutlu bir gün olsun Herkesin kalbi aşkla sevgiyle dolsun Sivas'ım Cimbomu gole doyursun GS'yi yenip bayram yapsak olmaz mı ? . |
[QUOTE=kronick;368466][B][COLOR=darkorange]karataşlı sen ne güzel dedin
esmer varken sarıya primmi verilir onun yönüne meyilmi edilir esmerin tadı var desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Elbette esmerde güzel bilirim, Ama bir sariyi askla severim, Sariya laf edeni kesin döverim, Birakin sarima laf atman nolur. |
Sari derken selam mi unuttum,
Varip vefasizsa gülüm kuruttum, Dostlar icin yas pastayi soguttum, Buyurun gelinde yiyek beraber. |
[B][COLOR=sandybrown]Günaydın dostlar mutlu bir gün olsun[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]Herkesin kalbi aşkla sevgiyle dolsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=sandybrown]Sivas'ım Cimbomu gole doyursun[/COLOR][/B] [B][COLOR=sandybrown]GS'yi yenip bayram yapsak olmaz mı ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]galatasarayı yener bayram yaparız [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]güvey ile geline kına yakarız [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]dünya duyacak bizim şanımız [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]biz bu yıl yine tarih yazarız[/COLOR] [/B] |
Bu takim cogunu dize getirir,
Puanlari toplayip bize getirir, Sampiyon olupta öze getirir, Haydi bastir sanli Sivassporum. |
ttnet te bu ayda aştım kotayı
müzik indirmekte yaptım hatayı eve gelince fatura detayı heralde görecez elli lirayı :) |
Birgün hic sormadan evden iceri,
Süzülerek geldi girdi yoksulluk, Ne halimi sordu nede fikrimi, Öylece benimle kaldi yoksulluk. Sabah oldu aksam oldu gitmiyor, Karnimiz acikti yemek yetmiyor, Unda yoktur evde ekmek pismiyor, Varimi yogumu aldi yoksulluk. Yaz gelince coluk cocuk yaniyor, Kis gelince ana avrat donuyor, Es dost ne ariyor nede soruyor, Düsmanima muhtac etti yoksulluk. Yoksulun yüzüne hordur bakilmaz, Havalar cok soguk acta yatilmaz, Evde birsey yoktur asta yapilmaz, Ekmege de hasret koydu yoksulluk. Sandalli der iste bu hali yoksulun, Mevlam yaratmis unutmaz kulun, Parayi bosverin bir tane pulun, Yüzüne de hasret etti yoksulluk. |
Sivas'ım sahayı aslana dar ediyor
Hakem Ümit Karan'ı kırmızıyla atıyor Herkes bize gıpta ile bakıyor Sivas'ım şampiyonluğa yakışıyor . |
müslümanmış güya mısır
insanlıktan yana çok kısır türkiyede filistine giden tır gecememiş kalmış bırakmamış mısır |
cimbom kaldı on kişi
galip gelmek yiğido işi anadolunun haykırışı kırmızı beyaz şarkısı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:58. |
|