![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kangallim58;368620]başka yolu yok şampiyon olacaz
cimbomu bugün gole doyuracaz yıllardır süren şansızlıgı kıracaz onlara 4 eylülü dar etsek olmazmı arkadaşlar tüm sivas spor külübü taraftarlarının maçını kutlarımmmmmmmmm inançlıyız dua edelim sivas spor hayırlısıyla feneride kazanır o kadarda mutlu oluruz inşaallahhhhhhh ...... 4 eylülün temellerin atıldığı yerdirrrrrr:D:D:D:D:D:D |
Camdan aldım makası
Açtım gömlek yakası Bizim evden gözükür Yağmur damlacıkları |
bizim evin manzarası
nette yağmur ormanları geçen yolumu kaybettim bir de baktım sivaslilar.net ozanları |
Karpuz kestim yiyen yok
Ağızım yandı diyen yok sandalli abim niye yazmıyor veysel den başka yazan yok |
kar heryeri beyazlatır
iman kalpleri nurlandırır namaz kılıp yatanların dünyası ve ahireti aydınlanır |
Yine büktü belimi kaderin yükü,
Belimi büktürdü bu kahpe felek Elimden aldirdim nazli yarimi, Bana ne cektirdi bu kahpe felek. Ah ederim bende kara kadere, Her tarafim sarmis yarayla bere Mektup saldim yare bilmem kac kere, Baglamis yollarim bu kahpe felek. Gurbete düsmüsüm yaniyor bagrim, Dermani bulunmaz cok kötü agrim, Anam da yoktur ki ceksin bu kahrim, Anadan da ayirdi bu kahpe felek. Sesimi duyan yok yardima gelsin, Gelipte bu garip halimi görsün, Sandalli derdini kimlere dersin, Kapalamis heryani bu kahpe felek |
Bir yigit tanidim mangal yüregi,
Öyle yigido ki dönmez bilegi, Abimiz dir bu sitenin diregi, [COLOR="Red"][B]Arif Coskun[/B][/COLOR] dersem tanirmisiniz. |
Yoklugu bizlere verirdi aci,
Olmustu Sivasin basinin taci, Herkes sayar onu diyor ki baci, [COLOR="Red"][B]Kronick[/B][/COLOR] o dersem tanirmisiniz. |
Alsitirdi sonra terketti bizi,
Icimde olmustu derin bir sizi, Dinlenirdi sazi hemide sözü, [COLOR="Red"][B]sivaBurs[/B][/COLOR] o dersem tanirmisiniz. |
SİVASSPOR MARŞI
Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido her yerde düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:44. |
|