|  |  | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Kadın gölge gibidir, kendisini takip edenden kaçar, önünden gidenin arkasından koşar. :) | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Aşk Sözle Olsaydı, Kalem Mecnun Olurdu..![/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=sandalli;535595]Kadın gölge gibidir, kendisini takip edenden kaçar, önünden gidenin arkasından koşar. :)[/QUOTE] Tam tersi erkek için geçerli olmasın :mad: | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Hayat, bir oyuna benzer; istediğimiz kartları elde etmek elimizde değildir, ama oynamak elimizdedir. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=HasreT;535597]Tam tersi erkek için geçerli olmasın :mad:[/QUOTE] Benim icin farketmez, alinti zaten. :) | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=sandalli;535600]Benim icin farketmez, alinti zaten. :)[/QUOTE] Bah bahhh alıntı demek vay beee ,alıntıdamı yapıyordun sen şaşırdım o sözleri söyleyen biri nasıl alıntı yapar hayret | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=HasreT;535604]Bah bahhh alıntı demek vay beee ,alıntıdamı yapıyordun sen şaşırdım o sözleri söyleyen biri nasıl alıntı yapar hayret[/QUOTE] Sözün sizinle alakasi yok, baska da diyecegim birsey yok. Gerisi size kalmis. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=sandalli;535605]Sözün sizinle alakasi yok, baska da diyecegim birsey yok. Gerisi size kalmis.[/QUOTE] başka yerden alıntı yapıyozya insan üzerine alınıyor ister istemez ;) | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Gerçek Dostlar, Düştüğünde Kalkmana Yardım Edenlerdir..![/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=HasreT;535609]başka yerden alıntı yapıyozya insan üzerine alınıyor ister istemez ;)[/QUOTE] Ben de alinti yapiyorum, burada ki bütün güzel sözler alinti, kendi sözünü güzel söz kabul etmek aptalliktir. Ben yine sözümdeyim o söz cok güzeldi. | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:11. |  |