Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12212)

H.Sanat 07.04.2008 17:13

--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Resimler Turgut Zaim' e ait. Güzel demi...

H.Sanat 07.04.2008 17:19

Şehirli köylünün artığı ile beslenir.

zeki yigit 07.04.2008 17:45

teşekurler nilay nasılsın iyimisi umarımki iyisindir okul nasıl gidiyor inşallah iyidir ev halkına tumune sevgi ve selamlarımı sunarım zeki

bilalfındık 07.04.2008 17:45

cirin köyüne selam rahat soy isimlileri tanırım sayğılar

zeki yigit 07.04.2008 17:48

teşekkurler metin kardeşim biraz işlerim yogon oldugu ici biraz siteye ara verdik biraz olsun yeni arkadaşlar uye olmaya başladı biraz site canlanacak galiba herkese selamlarımla hoşca kal zeki

altuntas58 07.04.2008 18:25

-->: --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

[QUOTE=emirgil;250209]sagol altuntaş hemşerim allah razı olsun iyiyiz hamdolsun sizler nasılsınız çok teşekkür ederiz sayfamızı ziyaret ettigin için sağol allaha emanet ol saygılarla sayın abicim hayırlı akşamların olsun[/QUOTE]

[B]Sevgili emirgil kardeşim sizi bizden ayırmıyorumki biz hep aynı toprağız ve her zamanda sayfanızı ziyaret edeceğim tabi bir mahsuru yoksa herkese selamlar saygılar[/B]

veysel ayaz 07.04.2008 20:54

Hoş bulduk. Zeki abi nasılsın, selamını sahiplerine ilettim anne ve babamında çok selmaları var. İyisindir inşallah...

EMİRGİL 07.04.2008 21:54

İyi akşamlar.Bilal fındık kardeşim nerden tanırsınız rahat soyisimli köylülerimizi?

i.yigit 08.04.2008 00:34

selamlar saygılar herkese ooo sitede baya hareketlenme var
işte bu yaaa
sevgili veysel kardeşim sitemize hoş geldin.
ben seni çıkaramadım malum çokyandır burada oldugumuzdan
kimseyle görüşmüyoruz
köylülerimi tanımamak beni çok üzüyor
yavaş yavaş insanlar teknolejiye uyum sagladıkça herşeyde gğzel olacak
inş köyümüzünde veb sitesini yapacagız
herkes kolayca ziyeret eder umarım bu konuda çalişmalara başlamayı düşünüyorum
bu konu ile fikri olanların önerilerini bekliyorum

bilalfındık 08.04.2008 01:07

[QUOTE=EMİRGİL;251700]İyi akşamlar.Bilal fındık kardeşim nerden tanırsınız rahat soyisimli köylülerimizi?[/QUOTE]

İSTAMBULDAN ARKADAŞLARIM YAKIN AİLE DOSLARIM METİN RAHAT CİRİNE KUAK DOLUSU SELAMLAR

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19.