![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Resimler Turgut Zaim' e ait. Güzel demi...
|
Şehirli köylünün artığı ile beslenir.
|
teşekurler nilay nasılsın iyimisi umarımki iyisindir okul nasıl gidiyor inşallah iyidir ev halkına tumune sevgi ve selamlarımı sunarım zeki
|
cirin köyüne selam rahat soy isimlileri tanırım sayğılar
|
teşekkurler metin kardeşim biraz işlerim yogon oldugu ici biraz siteye ara verdik biraz olsun yeni arkadaşlar uye olmaya başladı biraz site canlanacak galiba herkese selamlarımla hoşca kal zeki
|
-->: --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[QUOTE=emirgil;250209]sagol altuntaş hemşerim allah razı olsun iyiyiz hamdolsun sizler nasılsınız çok teşekkür ederiz sayfamızı ziyaret ettigin için sağol allaha emanet ol saygılarla sayın abicim hayırlı akşamların olsun[/QUOTE]
[B]Sevgili emirgil kardeşim sizi bizden ayırmıyorumki biz hep aynı toprağız ve her zamanda sayfanızı ziyaret edeceğim tabi bir mahsuru yoksa herkese selamlar saygılar[/B] |
Hoş bulduk. Zeki abi nasılsın, selamını sahiplerine ilettim anne ve babamında çok selmaları var. İyisindir inşallah...
|
İyi akşamlar.Bilal fındık kardeşim nerden tanırsınız rahat soyisimli köylülerimizi?
|
selamlar saygılar herkese ooo sitede baya hareketlenme var
işte bu yaaa sevgili veysel kardeşim sitemize hoş geldin. ben seni çıkaramadım malum çokyandır burada oldugumuzdan kimseyle görüşmüyoruz köylülerimi tanımamak beni çok üzüyor yavaş yavaş insanlar teknolejiye uyum sagladıkça herşeyde gğzel olacak inş köyümüzünde veb sitesini yapacagız herkes kolayca ziyeret eder umarım bu konuda çalişmalara başlamayı düşünüyorum bu konu ile fikri olanların önerilerini bekliyorum |
[QUOTE=EMİRGİL;251700]İyi akşamlar.Bilal fındık kardeşim nerden tanırsınız rahat soyisimli köylülerimizi?[/QUOTE]
İSTAMBULDAN ARKADAŞLARIM YAKIN AİLE DOSLARIM METİN RAHAT CİRİNE KUAK DOLUSU SELAMLAR |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19. |