Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Forum oyunları (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   SitemiziN EnlerI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13503)

Salim58 06.02.2010 06:58

Cevap: SitemiziN EnlerI

[QUOTE=ayten58;519105]en sonradan kimseyle muhatap olma istemeyen üye seçeni....salim58
.[/QUOTE]

[B]çok teşekkür ederim sağolun. gerçekten böyle birimiyim.?:)[/B]

58_SEMİH_58 06.02.2010 09:35

[QUOTE=arikarinkuchi;519010][B]izcilik mi kaldı yaa :)
gitmedim gitmedim hoca sonunda çekti kenara :D [/B][/QUOTE]
[B]Olsun kanka sen benim gözümde hala izcisin :) :D[/B]

SsİiVvAaSsLlIı 06.02.2010 10:23

[QUOTE=sandalli;518974]Ben bu listede bir eksiklik görmedim, herkesin kendine göre bir en listesi olabilir, Kübra ben kendi adima sana tesekkür ederim, ben bir liste hazirlamis olsaydim sen o listede kesinlikle sitemizin en saygili genc kizi olarak yer alirdin. Sonsuz tesekkürler.[/QUOTE]

bende tşk ederim abicim :)

Sivaslisandy-58 06.02.2010 22:57

[COLOR=red][FONT=Times New Roman][B]gönlüm58 en güzin ablamiz:)[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]hasret en habercimiz kusum:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]sandalli en olmazsa olmazi ozanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]dilsad hatun en milliyetci hatunumuz;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]58sevda en fanatik sivassporlumuz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]kolsuz kerim en asigi ,daglari delme aplam tüneli dene:);)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]karamell en usta kemancimiz gelecegin sanatcisi:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]salim58 en mert abisi hic unuturmuyum:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]cley en banci ve yigiti:):D[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]goramaz en yakin gurbette olanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]kronik en 3 yildizli asci ustamiz;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]osman ece en baba ozanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]sivasburs en aksamci ozanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]altuntas en emekli abimiz;hep hükümetin emeklilere haksizlik ettigini düsünüyor`ki hakli:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]SsIiVvAaSsLlIi en nazik nezaketlisi :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]serhat58 en mematisi sitenin:):D[/COLOR][/FONT][/B]

Sivaslisandy-58 06.02.2010 23:01

[QUOTE=Sivaslisandy-58;519295][COLOR=red][FONT=Times New Roman][B]gönlüm en güzin ablamiz:)[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]hasret en habercimiz kusum:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]sandalli en olmazsa olmazi ozanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]dilsad hatun en milliyetci hatunumuz;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]58sevda en fanatik sivassporlumuz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]kolsuz kerim en asigi ,daglari delme aplam tüneli dene:);)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]karamell en usta kemancimiz gelecegin sanatcisi:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]salim58 en mert abisi hic unuturmuyum:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]cley en banci ve yigiti:):D[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]goramaz en yakin gurbette olanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]kronik en 3 yildizli asci ustamiz;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]osman ece en baba ozanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]sivasburs en aksamci ozanimiz:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]altuntas en emekli abimiz;hep hükümetin emeklilere haksizlik ettigini düsünüyor`ki hakli:)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]SsIiVvAaSsLlIi en nazik nezaketlisi :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red]serhat58 en mematisi sitenin:):D[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

arif coşkun abimizi unutmuşum en saz üstadımız saygilar:)

ayten58 06.02.2010 23:51

[QUOTE=Salim58;519140][B]çok teşekkür ederim sağolun. gerçekten böyle birimiyim.?:)[/B][/QUOTE]

aaa farkında değilmisiniz salim bey kardeşim yönetici olduktan sonra bir sessizliğe büründünüz esrarengizleştiniz ağır abi oldunuz ya göz var izan var kardeşim benim gözümden kaçmaz hiç bir şey ama söylemem o ayrı sizede nazım geçtiği için aynı topraklıyız diye söyledim yanlış anlamayın kötülüğüne değil yeminle aman sizde sakın sandallı gibi yanlış anlayıpta kızmayın haaa.

Cley 07.02.2010 12:12

[B]En babacanı - Rallim58[/B]
En admini - Rüstü Elmas
[B]En gurbetci - AyhanBayrak[/B]
En ozani - Sandalli
[B]En hamaratı - Kronik[/B]
En aktifi - Salim58
[B]En acımasızı - Sivaslady[/B]
En yereli - Ötüken
[B]En dobrası - Abircan[/B]
En fanatiği - Altuntas58
[B]En karışık yiğidosu - myway[/B]
En Sivas aşığı - Goramaz
[B]En kayıbı - GuNaY[/B]
En organizatörü - Ertugrul
[B]En komandosu - FurkaN[/B]
En saygılısı - ONuR
[B]En akpartilisi - Seva[/B]
En sakini - GurbetsokakLari
[B]En basketbolcusu - TracyMcGrady58[/B]
En gececisi - Albina58
[B]En reklamcısı - arifcoskun[/B]
En beni sevmeyeni - Ayten58
[B]En Mahmut hocacisi - Naksidamlasi[/B]
En mafyasi - serhat-58
[B]En alevisi - madımak58[/B]
En küskünü - Barikat58
[B]En uzakdoğulusu - haythuyt[/B]
En uzun boylusu - besyo_cu
[B]En ablası - Seten65[/B]
En göztepelisi - qio
[B]En aşığı - kolsuz_kerim[/B]
En siyasetcisi - Urumçi
[B]En futbolcusu - EyüphanAydın[/B]
En dertli ozani - Osman ECE
[B]En gizli takipcisi - Güleyşa_58[/B]
En çözemediğim - YILDIRIM
[B]En ergenekoncusu - Kibrisli :)[/B]
En muhabbetlisi - SsİiVvAaSsLlİi
[B]En alpereni - Abdurrahman_58[/B]
En az ve öz gireni - Nikbin
[B]En şirini - Betüs58[/B]
En zarali - Asiyürek-58
[B]En milliyetcisi - Dilsad Hatun[/B]
En oyuncusu - Sevgim 58
[B]En süslüsü - KARAMELLL58[/B]
En yiğidesi - 58Sevda
[B]En hasret cekeni - Sivaslisandy-58[/B]
En kankası - Gönlüm58
[B]En unutmayanı - HasreT[/B]
En karizmatiği - arikarinkuchi

Salim58 07.02.2010 13:59

[B]teşekkürler Cley güzel bi liste yapmışsın, eline emeğine sağlık sağol.

yakında şöyle kapsamlı bi listede benmi yapsam acaba.:)[/B]

OSMAN ECE 07.02.2010 14:32

cley kardeşim tam ruhumuzu okumuş öyle yazmışın eline sağlık

ayten58 07.02.2010 19:39

[QUOTE][/QUOTE][QUOTE=Cley;519392][B]En babacanı - Rallim58[/B]
En admini - Rüstü Elmas
[B]En gurbetci - AyhanBayrak[/B]
En ozani - Sandalli
[B]En hamaratı - Kronik[/B]
En aktifi - Salim58
[B]En acımasızı - Sivaslady[/B]
En yereli - Ötüken
[B]En dobrası - Abircan[/B]
En fanatiği - Altuntas58
[B]En karışık yiğidosu - myway[/B]
En Sivas aşığı - Goramaz
[B]En kayıbı - GuNaY[/B]
En organizatörü - Ertugrul
[B]En komandosu - FurkaN[/B]
En saygılısı - ONuR
[B]En akpartilisi - Seva[/B]
En sakini - GurbetsokakLari
[B]En basketbolcusu - TracyMcGrady58[/B]
En gececisi - Albina58
[B]En reklamcısı - arifcoskun[/B]
En beni sevmeyeni - Ayten58
[B]En Mahmut hocacisi - Naksidamlasi[/B]
En mafyasi - serhat-58
[B]En alevisi - madımak58[/B]
En küskünü - Barikat58
[B]En uzakdoğulusu - haythuyt[/B]
En uzun boylusu - besyo_cu
[B]En ablası - Seten65[/B]
En göztepelisi - qio
[B]En aşığı - kolsuz_kerim[/B]
En siyasetcisi - Urumçi
[B]En futbolcusu - EyüphanAydın[/B]
En dertli ozani - Osman ECE
[B]En gizli takipcisi - Güleyşa_58[/B]
En çözemediğim - YILDIRIM
[B]En ergenekoncusu - Kibrisli :)[/B]
En muhabbetlisi - SsİiVvAaSsLlİi
[B]En alpereni - Abdurrahman_58[/B]
En az ve öz gireni - Nikbin
[B]En şirini - Betüs58[/B]
En zarali - Asiyürek-58
[B]En milliyetcisi - Dilsad Hatun[/B]
En oyuncusu - Sevgim 58
[B]En süslüsü - KARAMELLL58[/B]
En yiğidesi - 58Sevda
[B]En hasret cekeni - Sivaslisandy-58[/B]
En kankası - Gönlüm58
[B]En unutmayanı - HasreT[/B]
En karizmatiği - arikarinkuchi[/QUOTE]
yanlııııış benim kimseyi sevme yada sevmeme gibi bir lüksüm yokki kardeşim rabbimin yarattığı herşeyi severim kırılmıştım ama geçti gitti bitti ben kin tutmam elhamdülilah müslümanım müslümana kin tutmak yakışmaz hem arada bişiy yoktuki ben yemiin ederim sizi çok seviyorum hiç duydun yada gördünmüki ayten ablanın senin arkandan bir yerde atıp tuttuğunu yapmaz çünkü o anki bir kırgınlıktı o ben sizi evladım gibi kardeşim gibi seviyorum sizide bütün site ailesinide hepinizden allah razı olsun sevmesem buraya girince gözüm gönlüm açılırmı dimi.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:24.