![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR=green]mustafa yıldızdogan[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Bu vatan toprağın kara bağrında Sıra dağlar gibi duranlarındır Bir tarih boyunca onun uğrunda Kendini tarihe verenlerindir Tutuşup kül olan ocaklarından Şahlanıp, köpüren ırmaklarından Hudutlarda gaza bayraklarından Alnına ışıklar vuranlarındır Ardına bakmadan yollara düşen Şimşek gibi çakan sel gibi coşan Huduttan hududa yol bulup koşan Cepheden cepheyi soranlarındır İleri atılıp sellercesine Göğsünden vurulup tam ercesine Bir gül bahçesine girercesine Şu kara toprağa girenlerindir Tarihin dilinden düşmez bu destan Nehirler gazidir dağlar kahraman Her taşı yakut olan bu vatan Can verme sırrına erenlerindir Gökyay'ım ne yazsan ziyade değil Bu sevgi bir kuru ifade değil Sencileyin hasmı rüyada değil Topun namlusunu görenlerindir[/COLOR] |
[COLOR=green]mustafa yıldızdogan[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Toprak bedenimi sarsa Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirne’den Kars’a Adım adım yürüyene Yesevi'den başlayan yol Hacı Bektaş Yunus kol kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çağlar açtım,çağlar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kıtada ayak izim Üç kıtada dilim sözüm Türk’üm Türk’üm diye sazım Avaz avaz söyleyene Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] |
[COLOR=green]gökhan birben[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]yarum basma çimena bulurler izumuzi karişelum dumana yitti sansunler bizi oy beni derler beni tulum eldurdi beni bulamadum hemşinde gönlümce bir seveni evvel gonca gül idun şimdi sarardun soldun bana yar olmadun da ele kul köle oldun oy beni derler beni tulum eldurdi beni bulamadum hemşinde gönlümce bir seveni oy puşili sevduğum aldi beni bi darluk gülmedi yuzumuza ander kalsun sevdaluk oy beni derler beni tulum eldurdi beni bulamadum hemşinde gönlümce bir seveni[/COLOR] |
Gözyaşlarım anlatır
Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözyaşlarım anlatır Sensizlik neler aldı Hayallerim nasıldı Senden bana ne kaldı Gözyaşlarım anlatır Karardı gecelerim Ben neredeyim ben kimim Seni nasıl beklerim Gözyaşlarım anlatır .................şahsenem .......gözyaşlarım anlatır,,,,,,,,,,,,, |
su anda kuslarin sesini dinliyorum ........................
|
[url=http://urlal.com/][img]http://i0903.hizliresim.com/2009/3/18/1652.jpg[/img][/url]
OnuR SaN ---Hata Benim Suç Benim... |
mustafa sandal ........ gidenlerden
|
[B]Sıla - Sevişmeden Uyumayalım [/B]
|
[B]Sıla Gençoğlu - İnşallah [/B]
|
[B]AsLı qünqöR---AsK Herseye DeqeR:)!!!![/B]