![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Suskunluk buz gibi hava estirir
Sessizlik dostların boynun kestirir Sizsizlik seveni candan küstürür Buyurun desem gelir misiniz |
[QUOTE=sivaBURs;370177]Çıkarıp karayı attın öteye
Sandallım hoş geldin tekrar siteye Ellerimle yaptığım etli soteye Buyurun desem gelir misiniz[/QUOTE] Kara baglamisim silip atamam, Dostum dedi isem asla satamam, Uyku tutmaz oldu rahat yatamam, Sizi özlemisim gelmemek olmaz. |
[QUOTE=sandalli;370179]Kara baglamisim silip atamam,
Dostum dedi isem asla satamam, Uyku tutmaz oldu rahat yatamam, Sizi özlemisim gelmemek olmaz.[/QUOTE] Dostluk budur işte örnek alınız Dost olmayınca tutmaz dalınız Dostluğa çıksın bütün falınız Hoşgeldin Abicim tekrar evine |
Kardesden kardese gelmisti cagri,
Sesini duyanin yaniyor bagri, Cekemem ben artik cahilin kahri, Sohbet-i aliyi bilenler gelsin. |
Arif Abicim sana da davet
Ozan sözlerine bizle devam et İnsanız hepimiz yağmasın lanet Buyurun desem gelir misiniz |
[QUOTE=sivaBURs;370181]Dostluk budur işte örnek alınız
Dost olmayınca tutmaz dalınız Dostluğa çıksın bütün falınız Hoşgeldin Abicim tekrar evine[/QUOTE] Sende dedin iste evimiz bura, Toplansin yeniden o büyük sura, Önem vermez ozan paraya pula, Bir dost olsun bir post olsun ozana. |
[QUOTE=sandalli;370184]Sende dedin iste evimiz bura,
Toplansin yeniden o büyük sura, Önem vermez ozan paraya pula, Bir dost olsun bir post olsun ozana.[/QUOTE] Paraya pula önem yok bizde Gerçek dost olana değer çok bizde Cahilce laflara karın tok bizde De gelin ozanlar birlik günüdür |
Kronick, sivaBurs hem Arif abi,
Tatli-dilli karatasli olacak tabii, Onlar olmadan atmaz sitenin kalbi, Yigidoturani da alin da gelin. |
Rüzgarda savrulur sari saclarin,
Kalem gibi güzel ok mu kaslarin, Akitma ne olur gözden yaslarin, Kurban olam sana iyi ki varsin. |
iyi aksamlar ozanlarim
okuldan yeni geldim yoruldum ay yemek yemeden birden duruldum keyifleriniz nasil diye sizlere sordum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:14. |
|