![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR=green]mustafa yıldızdogan[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Sorma gülüm sorma Bir garip haldeyim işte Gitmeseydin diyorum Gitmeseydin Beni böyle bırakıp da yıkıp da Sensiz kala kaldım ortalıkta Tadı tuzu yok hayatın Ortalık yangın yeri Ortalık toz duman Umutlarım, sıfırın altında erzurum Gönlüm talan, gönlüm viran Yaşıyorum öylesine Yüreğin feryadını dile getir Yanık türkülerde ara sevdaları Kaybedilmiş ne varsa aşka dair Türkülerdedir diyorum Kapatıp gözlerimi dinliyorum Yani yaşıyorum öylesine Yüce dağların eteklerinden Toprağın göz yaşlarıyla Bulutları sinesine çekmiş Hoyrat mı hoyrat Haşin mi haşin Ferman dinlemez Akıp giden su gibi sevdim seni Farzet ki çağlar ötesi Farzet ki insan yüzü görmemiş Yani kirlenmemiş Temiz tertemiz Gönlüm gibi, sevgim gibi Sana olan aşkım gibi Çoşuyorum, taşıyorum Nice bentler aşıyorum Seni arıyorum bulamıyorum Yaşıyorum öylesine Savaş meydanında yenik düşmüş bir ordunun Sağ kalmış tek yaralı askeri gibi Kan revan vücudum Üstüme çevrilmiş binlerce namlu Yalvarmamı bekleyen adi gülüşlü suratlara Tükürüyorum çatlamış dudaklarımla Koşuyorumi düşüyorum Vatanım vatanım diyorum Vatanımı soluyorum Bir bayrak gibi Seni arıyorum bulamıyorum Yani yaşıyorum öylesine Yıkılmış etrafımda bütün duvarlar Karda kışta kalmış Kolu kanadı kırık Küçük bir serçe gibi Uçuyorum, konuyorum Üşüyorum, donuyorum, gücüm tükeniyor Yoruluyorum Seni arıyorum bulamıyorum Yani yaşıyorum öylesine Hayatın sihri bozuldu Silindi bütün renkler Sensizim, yalnızım Bir garip haldeyim anlayacağın Ama yine seni arıyorum Andıkça yanıyorum Yaprak gibi dökülüyorum Sinemi sensiz dağlıyorum Ağlamak yakışmaz amma artık ağlıyorum Seni bir serçenin göz yaşları kadar Çok ama çok seviyorum Hani serçeler ağladığı vakit ölüyormuş ya Son bir nefes Alıyorum, veriyorum, alıyorum Seni arıyorum bulamıyorum Yani yaşıyorum öylesine[/COLOR] |
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Bir seher vakti, güneş gibiydik Korkusuz yürek, başlarsa dimdik Ne dağ dayandı, ne çöl ne deniz Hakkı yeşertti varan gölgemiz Mazluma dosttur, zalime öç tür İmandan gelen ölçülmez güçtür Tarihi yazdık ödendi diyet Uyuma irkil ey yüce milllet Maziden ders al ibrettir sana İnanmak yeter kudrettir sana Böyle bir cennet vatan kimde var Göremiyorsun gözünde perde var Mazluma dosttur, zalime öçtür İmandan gelen ölçülmez güçtür Tarihi yazdık ödendi diyet Uyuma irkil ey yüce millet Artık ileri kalmadan geri Genç beyinlerle işle cevheri Haydi birlikten bu güç doğacak Bu asır türk'ün asrı olacak Mazluma dosttur, zalime öçtür İmandan gelen ölçülmez güçtür Tarihi yazdık ödendi diyet Uyuma irkil ey yüce milllet[/COLOR] |
[B][I]AsLı qünqöR------Ask Herseye DeqeR...!!!!!!![/I][/B]
|
[COLOR=green]engin nurşani[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]benim bana sessizliğim korkutuyor beni beni boşvermişlik arsızlığım korkutuyor beni beni bugün varlar yarın yoklar varlıklılar mülkü çoklar acı seyrediyor toklar korkutuyor beni beni nurşani söndü çırası aylık gelir ev kirası atom çağın fukarası korkutuyor beni beni[/COLOR] |
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Toprak bedenimi sarsa Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirne’den Kars’a Adım adım yürüyene Yesevi'den başlayan yol Hacı Bektaş Yunus kol kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çağlar açtım,çağlar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kıtada ayak izim Üç kıtada dilim sözüm Türk’üm Türk’üm diye sazım Avaz avaz söyleyene Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] |
[B][COLOR=green]mustafa yıldızdogan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Gönülden Yüce’ye giden Yola engel oluyorlar O gönüller ask tarlasi Susuz susuz kuruyorlar Biri Allah biri ana Gerisi gelir meydana Hesabimiz Yaradana Kime ne bundan Dogru tektir gerçek tektir Safak bir gün sökecektir Her can teke gidecektir Giden dönmez görüyorlar Biri Allah biri ana Gerisi gelir meydana Hesabimiz Yaradana Kime ne bundan[/COLOR] [/B] |
Onur AKIN.........................Bugün kederliyim.
|
[B][I]Ömer Can / Buralarda Duramam O Öldü Diyeceğim..[/I][/B]
|
[B][IMG]http://www.turkuyurdu.com/sazsoz.jpg[/IMG] "Yeşil Yaprak Döndüğünde"[/B]
[B]SEFAİ[/B] [LEFT][B]Yeşil yaprak döndüğünde gazele Yazın ardı güz görünür sevdigim Kaşın çatmam ayrılırken güzele Belki acı söz görünür sevdiğim Bilir misin sevda neden turnanın Diyarından kaçıp giden turnanın Yükseklerden feryad eden turnanın Sinesinde köz görünür sevdiğim Nazar eyler enginlerden yüceler Garip gönlüm şimdi neyi heceler Çoban yıldızına hasret geceler Bu sevdalar az görünür sevdiğim Dağı yaran göğü ağlatan vardır Onsekizbin rengin cümlesi yardır Varlığım yokluktur yokluğum sırdır Her zerresi toz görünür sevdiğim Sefaiyem gecelere hilal et İster cemal eyle ister celal et Bir lokma ekmeğin yedim helal et Ölüm bize tez görünür sevdiğim[/B] [/LEFT] |
[CENTER][COLOR=green]mustafa yıldızdoga[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Izdırabımın sırrı Kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur Alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden Halimi bilmez fertler [/COLOR] [COLOR=green]Kambur üstüne kambur Sırtımda yüklü dertler Taşıyorum Zayıf tutsak bedenim Kurtulurken tuzaktan İşte ölüm meleğim El ediyor uzaktan Koşuyorum[/COLOR] [/CENTER] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:04. |
|