![]()  | 

--->: Cevap: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[QUOTE=Sweetgirl;329050][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]kardesimiz türkiyede yasiyor  
	ben ise almanyada :( [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Üstteki benim Güzin Ablam.:D.........................  | 

Cevap: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]benim resimlerim bu kadar karizmatik cikmiyor [/COLOR][/CENTER][/I][/B] 
	 | 

[QUOTE=Sweetgirl;329056][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]benim resimlerim bu kadar karizmatik cikmiyor [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] 
	Evet doğru tahmin çekimi yapılan bir yerli dizide oynamam istendi ama bu benim için hiç olmayacak birşeydi. Üstteki üye kardeşimin gözleri çok süper........  | 

Cevap: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hic kravat takmiyorum  
	ve takmadimda [/COLOR][/CENTER][/I][/B]  | 

[QUOTE=Sweetgirl;329065][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hic kravat takmiyorum  
	ve takmadimda [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Yukarıdaki kardeşim 33 yaşında gülleri ve demli çayı çok seviyor. Ben aslında sipor giyinmeyi ve Motorlubisikletle seyhat etmeyi çok seviyorum.Busene Ayvalığa kadar gittim  | 

Cevap: --->: Cevap: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[QUOTE=dark_yamtar58;329071]Yukarıdaki kardeşim 33 yaşında gülleri ve demli çayı çok seviyor. 
	Ben aslında sipor giyinmeyi ve Motorlubisikletle seyhat etmeyi çok seviyorum.Busene Ayvalığa kadar gittim[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]benmiymisim o 33 yasindakiiiii :) yanlis bilgi verilmis size efendim sekreterinize yeniden arastirmasi icin talimat verin :D motorla seyhat etmesini seviyormus ben motoru hic sevmem [/COLOR][/CENTER][/I][/B]  | 

--->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[QUOTE=Sweetgirl;329074][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]benmiymisim o 33 yasindakiiiii :) 
	yanlis bilgi verilmis size efendim sekreterinize yeniden arastirmasi icin talimat verin :D motorla seyhat etmesini seviyormus ben motoru hic sevmem [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Motorla gezmeyi sevmiyormuş bizde seni gezdirmeye bayılmıyoz herhalde. Ama ne kaçırdığının farkında deilsin Motorla gezmek bir ayrıcalıktır Motor tutkusu ayrı bir zevktir.  | 

--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[QUOTE=albina58;329098][B]Motor yarışını severim,motora binmeyi sevmem,:D 
	Oto yarışlarını severim ama araba kullanmayı bilmem,:D saz dinlemesini severim ama sazz çalmasını bilmem,:D (Sivas haini olmayayımda):D Folklorik oyunları severim kareoğrafisini beğenirim ama oynamayı bilmem,:D Yeter mi acaba..:D:D[/B][/QUOTE] Bende motora binmeyi çok severim ama yarışmayı sevmem.. Oto yarışlarıyla hiç ilgilenmem ama arabayla yağmurlu havalarda hız yapmadan gezmeye bayılırım.... Saz dinlemeyide tıngırtdatmayıda çok severim...... Foklorla hiç ilgim yok........................ Hemşerilerimle saat 04.28 de sohbet etmeyi severim:D (Ya bayağı güzelmiş dün neden girmedim ki siteye Sivettim kaçtı ya neyse.)  | 

--->: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

saygı değer arkadaşım sakarya da yaşıyo ben ise istanbulda... 
	 | 

--->: Üstteki Üyeden F-A-R-K-I-N Nedir ? 

[QUOTE=haticeözlü;329109]saygı değer arkadaşım sakarya da yaşıyo ben ise istanbulda...[/QUOTE] 
	Ama ben ayın nerdeyse bir haftasını İstanbulda geçiriyorum ................  | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:16. |