|  |  | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. Mesela turuncuya ya da pembeye Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Sükut Eyledim, Kahrı Var Dediler, Biraz Söyledim, Zehri Var Dediler, Sustum, Kahrından Susuyor Dediler; Biraz Konuştum, Zehrini Kusuyor Dediler..! [/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Düşünce bir defa uyandı mı, bir daha uyumaz. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Bazen söylenmemiş sözler söylenmişlerden daha çok yakar canı Daha derine işlenir acısı Özlemler tahmin edildiğinden daha fazla acıtır insanı Yüreğinde hiç durmadan kanayan bir yaradır Bir bakış,biran bazende bir mekan o yaraya tuz olur Özlemi yaşamadan anlamıyormuş insanı Yağmur bile başka yağarmış özlerken Yağmur [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][I]Fikirler cebir ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez.[/I][/B] [B][I]M.K ATATAÜRK[/I][/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür.  Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir. mevlana[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Bu tiyatroda insanın kendine düşen rolü anlaması gerek; kader, kişiliğimize iğrenç ve düşük bir rol oynatmaya kalkışırsa ona karşı koymasını bilmeli. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR="DarkRed"]BOĞULUYORUM VE BUNALIYORUM VE SIKILIYORUM VE YORGUNUM VE ANLAMSIZ DENGESİZLİKLERDEYİM GERÇEĞİN PEŞİNDE YALAN OLMAKTAN KORKUYORUM EVET KOKRKUYORUM BİR SEVDAYA EVET DEMEKTEN KAFAM KARMA KARIŞIK TARİFİ ZOR DUYGULAR İÇİNDEYİM BİR BOŞLUK DEĞİL AMA KORKUYORUM YARINDAN[/COLOR] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:23. |  |