![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
bana dersiniz kendi aci
ettiniz beni tam bir cadi yüregim oldu pek bir kati ben uyusamda olsam yine tatli hayirli geceler efendim, sabah erkenciyim... |
[B]ahde vefa var koymayız yolda
aman vermeyiz kimseye olsakda dağda gelin söyleşek bitsin bu kavga tatlı yiyip barışalım olmazmı[/B] |
Bu kizin elinden düsmüyor degnek,
Ne dalak birakti kalmadi böbrek, Yaparsan sen eger bizlere börek, Kardesimsin deriz küsmek bir daha. |
[B]tatlı dilli rüzgar gibi esersin
sözüde tatlı yerde kesersin yarın nerelerde gezersin biraz daha kal desem olmazmı [/B] |
Gec oldu gideyim bende yoluma,
Atilan mandallar degdi koluma, Selam olsun yagmuruna doluna, Sizin de geceniz cok iyi olsun. |
[B]özledim sivasın soğuk suyunu
kahvede ki okey oyununu gardaş sen git al uykunu ben burda nöbet tutsam olmazmı [/B] |
Sabahlara kadar tutarsin nöbet,
Sana minnettar bu koca devlet, Senin gibi yigide duyulur minnet, Mevlam kolaylalik versin gardasim. |
[B]akşam oldu yine hava karardı
bekledim dostları gelen olmadı gelip de kimse halim sormadı yarın akşam görüşürüz inşallah [/B] |
[QUOTE=yiğidoturan;371744][B]akşam oldu yine hava karardı
bekledim dostları gelen olmadı gelip de kimse halim sormadı yarın akşam görüşürüz inşallah [/B][/QUOTE] Hava da karardi kaderim gibi, Her zaman özlerim gardasim sizi, Birakti gitti beni gavurun kizi, Ben yanar aglarim kara baglarim. |
selam olsun cümle aleme sandal gelmiş hoş gelmiş
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:59. |
|