![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
ulaş ve köyleri ayrıca yapalı köyü kandilinizi kutlar nice kandiller dilerim rabbimden osman abim kandiliniz kutlu olsun dualarınızda biz site üyelerini unutmayın emi?
|
[QUOTE=aysima58;577624]ulaş ve köyleri ayrıca yapalı köyü kandilinizi kutlar nice kandiller dilerim rabbimden osman abim kandiliniz kutlu olsun dualarınızda biz site üyelerini unutmayın emi?[/QUOTE]
sağ ol bacım benim sizinde kandiliniz mubarek olsun |
kandiliniz mubarek olsun ulaş yapalı kardeşlerim ve saygı deger
osman abim |
[QUOTE=servet 58;577628]kandiliniz mubarek olsun ulaş yapalı kardeşlerim ve saygı deger
osman abim[/QUOTE] servet bey allah razı olsun kadeşim cümle din kardeşlerimizin |
tüm yapalı köylülerin mubarek ramazan bayramı kutlu olsun
bilinmez gurbette nereliyim ben bir bahtı karalıyım yürekten yaralıyım bu bayramda bu bayramda |
Cok ozledim yogurt ile ayrani.
Burda garib duserse olmaz kaldirani. Cok gordum dost olup insan satani. Siladan ayriyim bu bayramda bu bayramda. |
canım ulaşım ve köyleri ramazan bayramınız kutlu olsun nice bayramlara karahisar baharözü yapalı aman ne biliyim daha bi sürü köyler osman abim sizinde bayramınızı kutlar ellerinizden öperim.
|
Soguk olur Sivasimin geceleri.
Dilden dusmez hasretlik heceleri. Yitirdik gurbette nice seneleri. Yasliyim bu bayramda bu bayramda. |
[I][B]Ağlarım ağlarım gözlerim şişer
Bu gurbet ellerde bayram sabahı Memleketim yurdum aklıma düşer Bu gurbet ellerde bayram sabahı Ne anne ne baba yolları gözler Ne kalem muktedir ne kafi sözler Gurbetçi sılayı, soyunu özler Bu gurbet ellerde bayram sabahı [/B][/I] [SIZE="3"]Osman Abim Bayramın Şimdiden Mubarek Olsun.Hayırlı Bayramlar.[/SIZE] |
Degerli Osman abi ve degerli Yapalilar ramazan bayraminiz mubarek olsun.Saglik ve mutluluklar dilerim.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:48. |