![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[COLOR="darkred"][B]Gözlerinde baharları beklerken içindeki kış beni vurur; sen bilmezsin yüreğimden sevdana ne sular akmak ister durur![/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Kalp kilitli degil. herkes giremez sevmeyi bilmeyen bir ot gibi solmaya mahkumdur...![/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Haritalara bakiyorum evin yok Sözcüklere bakiyorum adin yok Kendime bakiyorum seni görüyorum, çünkü benden baska yerin yok...[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Aşk fransada trajedi , İngilterede Komedi , Almanyada Dram , TÜRKİYEDE HARAM [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]* BÜYÜDÜM İŞTE GİTME ZAMANI..HOŞÇAKAL MASALLAR DİYARI..[/B][/COLOR]
|
[B]Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken. [/B]
|
[COLOR="DarkOrchid"]Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! [/COLOR]
|
[B][COLOR="darkorchid"]Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="darkorchid"]
Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum. [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="darkorchid"]Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:08. |