![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
keder bensiz ben kedersiz olamam,
artık daha buralarda duramam, yüreğim kül olmuş gayrı gülemem, dünya yalan imiş kime ne diyem, |
gamlı baykuş gibi söyler dururum,
taşına toprağına köyümün kurban olurum, ben daha sonra yine gelirim, kendinize iyi bakın dostlar. |
Nasil da dagildi kurulu düzen,
Istesem olamam uzakta gezen Olmayin dostlarim ozani üzen, Ozanim sitenin gülü gibisin. |
[QUOTE=sandalli;376565]Nasil da dagildi kurulu düzen,
Istesem olamam uzakta gezen Olmayin dostlarim ozani üzen, Ozanim sitenin gülü gibisin.[/QUOTE] [B][I]Hoş gelmiş sandalli kardeşim, Sitede de cana can katmış; Oznalar yas pus içinde kalmış, Tekrar gelmenlede güller açılmış.[/I][/B] |
Türkü tadinda siirler yazdik,
Ozanin namini göklere kazdik, Ufak birsey icin kimlere kizdik, Cekip de gitmek yakismaz bize. |
[B][I]Hepinize hayırlı geceler dilerim.
Yarın olur gene gelirim. Dostlar oldukça sag kalırım, Şimdilik sizlerden müsade isterim.[/I][/B] |
[B]hoş geldin gardaşım sandallı hasan
Allahından bulsun huzuru bozan sende hoş geldin sivaslı hazan geldin ya şen oldu bu garip ozan[/B] |
ozan dediniz de Bahtiyar Vahapzade'nin ölümüne çok üzüldüm. çok sevdiğim bir şairdi.Allah mekanını cennet etsin amin
|
Esti bir kara yel dağıttı hepimizi
Açtı bağrımız da derin bir sızı Ozanlar toplar yine hepimizi Birlik için el ele desem olmaz mı ? . |
[B]Sivassporumuz yine lider
Bu durum bizi mutlu eder Sezon sonunda da Şampiyonlar ligine gider...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:12. |
|