![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=barikat58;377257]işte oldu sonunda kapkara bir gece
vedalar dilden düşmez hece hece dostlar arasında durduk senelerce kalp çok kırıldı artık yeter bence[/QUOTE] Kararan geceye bulunur isik, Birakipta gitmez yigido asik, Belki su aralar isler karisik, Düzelir zamanla birakip gitme. |
[QUOTE=sandalli;377258]Kararan geceye bulunur isik,
Birakipta gitmez yigido asik, Belki su aralar isler karisik, Düzelir zamanla birakip gitme.[/QUOTE] unutulmaz bu sitenin ozanları herkes sever dostluk yazanları güller görmesi gerek hazanları ama affedilmeyecek moralleri bozanları |
hasan abi kendine iyi bak
dostlarına hep ışık yak sevdim seni ozanım bilesin senin alnın yüzün ve yüreğin ak |
amacım prim yapmak değil
lütfen yalnış anlaşılmasın kimse diyemez yigite egil mert le namert karıştırılmasın |
[QUOTE=barikat58;377264]hasan abi kendine iyi bak
dostlarına hep ışık yak sevdim seni ozanım bilesin senin alnın yüzün ve yüreğin ak[/QUOTE] Öyle birakipta olur mu gitmek, Zoru görünce bizi terketmek, Bosa mi gidecek verdigin emek, Burasi senindir gitme biryere. |
[QUOTE=barikat58;377267]amacım prim yapmak değil
lütfen yalnış anlaşılmasın kimse diyemez yigite egil mert le namert karıştırılmasın[/QUOTE] Ben seni sevmistim üzüldüm simdi, Yigit dostum seni üzenler kimdi, Sandalli kardesin boynunu egdi, Gidenlerin yeri dolmaz bir daha. |
bir adım kangallım dı bir adım barikat
ne mutlu yaşayabildiysek hakikat bazıları hakareti sanıyor sanat gitmek ister yürek dostluga inat |
Önüne kuramaz kimse barikat,
Senin burda olman iste hakikat, Kafandan gitmeyi bir kenara at, Birak seni üzen gitsin buradan. |
[QUOTE=sandalli;377281]Önüne kuramaz kimse barikat,
Senin burda olman iste hakikat, Kafandan gitmeyi bir kenara at, Birak seni üzen gitsin buradan.[/QUOTE] [B][I]Doğru söyler sandalli gardaşim, Ozanlar pes etmez sabırlı olalım, Muhabbeti bol dostlukları pekiştirelim, Birlik beraberlik içerisinde devam edelim.[/I][/B] |
Kaldir arada ki engeli kaldir,
Birak sevdan ile sana kosayim, Kalem kaslarini yukari kaldir, Birak gözlerini seyre dalayim. Su karli daglari yel gibi gecem, Gündüzlere dönsün karanlik gecem, Güzeller icin de bir seni secem, Birak yüreginde sevda bulayim. Gurbet ellerinde ötmez bülbüller, Suskunluktan aglar o gonca güller, ismimi söyler belki o sirin diller, Birak dillerinin bali olayim. Sandalli sevdayi buldu özünde, Ay isigi parlar güzel gözünde, Eger durur isen gülüm sözünde, Birak da kapinda kölen olayim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:34. |
|