![]() |
--->: AKINCILAR-Elibüyük
[QUOTE=asitane3458;233189]asaletı yeterr..... (elıbuyuk )[/QUOTE]
gerçekten de öyle kıskananlar çatlasın :):):) ---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
-->: --->: AKINCILAR-Elibüyük
[QUOTE=züleyha1990;233265]gerçekten de öyle kıskananlar çatlasın :):):)
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.[/QUOTE] :) Gecenin bir vakti sen beni güldürdün Allah' ta seni güldürsün :) [COLOR="DarkGreen"][B]Güzellik geçmişin günümüze tuttuğu aynasında gizlidir.. Her köy kendine has bir mizahı vardır.. Her köy yerine göre güzellikler gizlemektedir.. [/B][/COLOR] Ben [B][COLOR="DarkRed"]ORTAKÖY[/COLOR][/B]'lüyüm. kıskanma gibi bir durum söz konusu bilem olmaz.. Zaten sizde olan ve halen sizde olmayan birçok güzellik köyümde mevcut.. :) Kıskanmak için bir neden göremiyorum... [B][I][COLOR="Red"] .... Sana bir tavsiye başkalarının köylerine taş atacağına kendi köyünüzü daha güzel nasıl yapabilirsiniz onunla vakit harca ...[/COLOR][/I][/B] Selam ve Dua ile... |
yha arkadslar bole köy kawgasına gıdersek bırbırımızı kırmaktan başka elımıze başka hiç bir şey geçmez nedir bu elibüyük ortaköy kavgası tamm olmussa olmus arada bazı tatsızlıklar ama bunu internet ortamına taşımak yanlış bence keyfımız kaçmasın bı daha elıbuyuk ortakoy kawgası çıkmasın
|
asitane3458 kardeş gerçekten çok haklısın tartışmak bu ortamda bize hiç bir yarar sağlamaz,SİVASlılar olarak kendi köylerimizin güzelliklerinden bahsederek hoşça vakit geçirmek en iyisi olur..
|
bu arada ben BAŞAR lardanım anne tarafıda ortaköy,her iki köydede bulundum.gördüğüm kadarıyla her iki köyünde kendine özgü özellikleri var yani kıyaslama yapmak çok doğru olmaz..benim köyüm seninkinden daha güzel demek yerine bilgi vermeyi denersek birbirimizi daha ii tanıma fırsatı buluruz
|
kardes aynı fıkırde olmamıza sevındım bence doğru olanda bu .. saygılar
|
-->: --->: AKINCILAR-Elibüyük
[QUOTE=MeMBeR of BAŞAR;235269]bu arada ben BAŞAR lardanım anne tarafıda ortaköy,her iki köydede bulundum.gördüğüm kadarıyla her iki köyünde kendine özgü özellikleri var yani kıyaslama yapmak çok doğru olmaz..benim köyüm seninkinden daha güzel demek yerine bilgi vermeyi denersek birbirimizi daha ii tanıma fırsatı buluruz[/QUOTE]
Kardeş bende Ortaköy' de BAŞAR lardanım. Ortaköy' de annen kimlerden? |
kardeş ben Elibüyük tenim öğrendiğim kadarıyla soy isim benzerliği dışında bi akrabalık yokmuş.annem ŞENGÜL lerden,dedemin adı DURSUN tanırsın belki,evleri köyün aşağı taraflarında..
|
ayrıca yeğeni olduğum bi köyden soyadaşımın olmasına çok sevindim...
CAPUN58 kardeş saygılarımla.... BAŞAR forever.... |
waaaaaaaaaaaaaayyy erol kardesim hoşgeldın sitemize
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:36. |