![]() |
Cevap: KANGAL-Örencik
[QUOTE=finalsilah;370729]bu sayfaya giren degerli arkadaşlar halbur örenin sesi cıkmıyor hep birlikte olalım tavsiyede bulunalım mamaştan birazcık CAN SUYU ALSINLAR YOKSA BUNLARIN HALİ FENA CENABİ RABİM YARDIMCINIZ OLSUN[/QUOTE]
sen çevre kirliliğine sebep olmaya başladın.kendi köyüne sayfa aç oraya yaz :mad: |
dün annenin hayrına çeşme yaptırıyodun bugün deri işine girmişsin.atılımcı iş adamısın valla.özelden konuşalım bakalım yeni projelerini oraya yaz
|
[QUOTE=finalsilah;371070]sana okadar öfkelendim ki senin dilini kesecem[/QUOTE]
bak şimdide kesmeye başlamışsın sana özele yaz dedim.atılacaksın siteden yazma buraya öyle şeyler |
[B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]şiitt kocum tartışma yaratma barikat58[/FONT][/COLOR][/B] :rolleyes::rolleyes:;)
yoqsa bir hafta uyumam :rolleyes: |
tartışma yaratmıyorum emin ol.
|
finalsilah sana yolladıgım mesajlar gelmedimi
|
[QUOTE=finalsilah;371080]ULAN OKÖYÜN TEMSİCİSİMİSİN SANA ADRESİMİ VERİYORUM SEN DE BANA VER KADIKÖ İCEREN KÖY ESKİ BAKAL KÖY YOLU NO 68 FİNAL SİLAH DÜNYASI TEL 0216 5766715[/QUOTE]
tamam bana uyar gelirim.dükkanın yerini biliyorum zaten. |
<title>..::!!!...0TT0MAN_W0LF...!!!::..</title>
:):):) |
Selam Köylülerim
Bende Ögrencik´liyim |
Selam
Köyümüze ugrayanlar, Kangali taniyanlar ya biraz anlatinda okuyalim ! Birazcik olsun [COLOR="Red"]HASRET[/COLOR] giderelim ! Imkani olan Resim veya Video cekip yüklesin ! |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:29. |