![]() |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=adislibekir;240643]Sevgili Beypınarlılar Hepinize hayırlı akşamlar Beypınar köyünü çok iyi bilirim Bende Adıslıyım Beypınara defalarca geldim bilassa arazisini iyi bilirim.Çok güzel bir köy.Postanede çalışan Muammer ALTUN kendisi ayni köyden benim yakın arkadaşımdır ama altısenedir kendisinden haber alamıyorum.Kendisini tanıyan varsa selamımı söyleyin.Herkese hayırlı işler.[/QUOTE]
iyi akşamlar bekir bana ulaşa bilirmisin yazılarını takip ediyorum sanki sei hatılayacam |
Muhammer Altun benim eniştem olur bende seni tanıyacak gibiyim Kasımpaşada hiç kaldın mı.Genç soyismi olanlardan kimi tanırsın......................................................................................
|
[QUOTE=adislibekir;245254]Muhammer Altun benim eniştem olur bende seni tanıyacak gibiyim Kasımpaşada hiç kaldın mı.Genç soyismi olanlardan kimi tanırsın......................................................................................[/QUOTE]
kasımpaşada bekar odasında çok kaldım sen fadimenin kardeşisin |
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;242103]apul gilin abdurrahmanın,basırının,abdurahman:D[/QUOTE]
neşet sınıf arkadaşım talip galip sevdiğim arkadaşım basri abiyi çok severim |
[QUOTE=bilalfındık;245283]kasımpaşada bekar odasında çok kaldım sen fadimenin kardeşisin[/QUOTE]
Ben fadimenin kardeşi değilim Ben dayısının oğluyum.Sen beni nasıl tanımazsın ya Çingen Salimeyi tanıyon mu.Adıslı Zob Mustafayı tanıyon mu.Bakkal ismaili tanıyon mu. ha bir beni tanımıyon ha. vah vah.Sen inciğin memedi de tanırsın.Vay ufaklık vay sen büyüdün şimdi bekir abini tanımıyon ha.Alacılı Dursunu da tanırsın.Başı büyüklü binaliyide tanırsın.Bilal şimdi ne iş le meşgulsün. |
-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=bilalfındık;245295]neşet sınıf arkadaşım talip galip sevdiğim arkadaşım basri abiyi çok severim[/QUOTE]
EYVALLAH ABİ BABAMINDA BOL BOL SELAMI VAR... |
canım seni çok aradım ben ist çenğelköyde ouruyom mobilyacıyım aç msnyi konuşak
|
--->: -->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;245299]EYVALLAH ABİ BABAMINDA BOL BOL SELAMI VAR...[/QUOTE]
tanıdımı beni sen hanğisinin olusun |
[QUOTE=bilalfındık;245302]canım seni çok aradım ben ist çenğelköyde ouruyom mobilyacıyım aç msnyi konuşak[/QUOTE]
Hatırlıyormusun 1978 de benim korumam da idiniz koministler baskın yapacak diye benim yanımdan ayrılmazdın bekirabi ben seni çok seviyorum abi diye yanımdan hiç ayrılmazdın.Ama vefasız çıktınız ne aradınız ne sordunuz.En son halamların Ömerle beraber İnönü mahallesinde görüşmüştük. |
Serkan nerdesin babam siteyi çok boş bırakıyorsun...................................................................................................................................................................................................................................................
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:21. |